Annonce
Fredericia

Enhedslisten skiftede ud i bestyrelsen

Noget af det, der blev snakket om på Enhedslisten Fredericias årlige generalforsamling var, at der skulle være støtte og hjælp til deres byrådsmedlem, Cecilie Roed Schultz. Arkivfoto: Peter Leth-Larsen

Enhedslisten Fredericia måtte sige farvel til to bestyrelsesmedlemmer ved årets ordinære generalforsamling. Dog blev posterne besat selv samme aften.

Fredericia: To sagde farvel til bestyrelsesarbejdet, da Enhedslisten Fredericia 19. marts holdt ordinær generalforsamling. Begge trådte ud på grund af uddannelse.

Thea Rasmussen var suppleant, og hendes afsked var kendt på forhånd, mens Helene Bornemann - der også var suppleant - havde offentliggjort sin afsked på seneste bestyrelsesmøde.

Folk skal behandles ordentligt i Fredericia - uanset om de er syge, har ondt i sindet, er i arbejde eller under uddannelse.

Marc Hust Knudsen, kontaktperson, Enhedslisten Fredericia.
Annonce

Støtte til byrådsmedlem

Den nye bestyrelse består af Kirsten Cordtz, Marc Hast Knudsen, Cecilie Roed Schultz, Gert Altofte og Andreas Bjerring Tobiassen. De to suppleanter er Marie Andreasen og Henning Hartmeyer. Marc Hast Knudsen, kontaktperson for Enhedslisten Fredericia, fortæller, at generalforsamlingen foregik uden dramatik og efter bogen:

- Bestyrelsens beretning, byrådsmedlemmets beretning, regnskabet fra 2017 og budgetforslaget for 2018 blev godkendt uden bemærkninger. Der var en god dialog omkring vores valgkamp, hvordan vi havde prioriteret at bruge vores penge og ikke mindst, hvordan resultatet endte med at blive. Det var en meget behagelig stemning.

Planen for den kommende tid er også klar:

- Vi skal have en god og velfungerende baggrundsgruppe, så Cecilie (Roed Schultz, byrådsmedlem red.) kan få al den støtte og hjælp, hun har brug for.

Annonce

En by for alle

Enhedslisten Fredericia ønsker den kommende tid at have fokus på t byens jobcenter fungerer godt. Partiet vil gerne have stoppet, at mange syge "kastes rundt i systemet", som Marc Hast Knudsen beskriver det.

Derudover skal der være fokus på de udsatte borgere i kommunen.

- Vi har en stor stigning af hjemløse, og det kan vi ikke have på samvittigheden. Folk skal behandles ordentligt i Fredericia - uanset om de er syge, har ondt i sindet, er i arbejde eller under uddannelse. Fredericia skal være byen for alle.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Sport

OL-billetter på spil i Vejle

Annonce