Annonce
Egtved

Entreprenør: Det har stået lidt stille, men nu går vi snart i gang

Genrefoto: Colourbox

Af forskellige årsager har byggeriet af nye lejeboliger ved Steen Blicher Vej stået stille det sidste halve års tid, men nu begynder der snart at ske noget. De første boliger forventes at stå klar til indflytning til oktober 2019.

Bredsten: Det er rigtigt, at det har stået stille i forhold til opførelsen af de ventede lejeboliger i Bredsten, lyder det fra direktør i Aagaard Jensen Gruppen Simon Jensen.

Det har der været forskellige årsager til, men nu begynder der snart at komme skred i processen.

De sidste justeringer i forhold til lokalplanen for området er ved at blive rettet til, og snart kan Vejle Spildevand begynde at projektere, og så skal de endelige tegninger af, hvordan de nye boliger skal se ud og indrettes, udarbejdes.

- Vi projekterer med, at der bliver 26 lejeboliger af cirka 100 kvadratmeter stykket. Hvordan de endeligt bliver indrettet, ligger ikke fast endnu, for dem, der er på venteliste, kan lige så godt få lov til i et omfang at være med til at beslutte, hvordan de skal indrettes, fortæller Simon Jensen.

Annonce

Byggemodning

Hvis alt går efter planen, og vind og vejr tillader det, så begynder byggemodningen af området i januar eller februar 2019.

- Og så vil jeg forvente, at vi begynder at bygge de første huse omkring maj måned, og så bygger vi dem i takt med efterspørgslen. Vi forventer, at de første boliger kan stå klar omkring oktober, forklarer direktøren.

Lejeprisen på boligerne kommer til at ligge på cirka 9000 kroner om måneden, blandt andet afhængig af den endelige indretning og størrelse.

Simon Jensen har listen over dem, der har tilkendegivet, at de er interesserede i de nye boliger, så han er ganske optimistisk.

- Vi har været lidt sparsom med oplysninger, fordi vi gerne selv lige ville være sikre på, hvor vi endte med projektet, før vi meldte for meget ud, så jeg kan godt forstå, Bredsten-borgerne har følt, de har manglet nogle informationer, erkender han.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Jelling

2000 burgere fra Brugsen til Hjemlig Musikfestival: Det er helt vildt

Annonce