Annoncørbetalt indhold

Er det svært at danne et overblik over dine lån?

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Når du går og har flere lån til forskellige udgifter, kan det hurtigt blive en kompliceret proces at skulle danne sig et overblik over hvilke lån der skal betales mest af på, i hvilken rækkefølge lånene skal betales og hvornår ens lån er betalt af. Derfor kan det være en idé at samle dine lån til et samlelån. Et samlelån kan gøre det til en mindre kompliceret proces at få styr på dine lån, uanset hvor mange du skulle have.

Hvordan fungerer et samlelån?

Annonce

Et samlelån fungerer på den måde at ens bank tager flere af de lån man har og samler dem til et lån. Det gør at der kun er et større beløb man skal holde øje med såvel som en rente man skal tænke på når det gælder tilbagebetalingen af lånet. Når man gennem banken får oprettet et samlelån, vil det som regel foregå på en ud af to måder. Enten betaler banken ens lån ved ens kreditorer, så ikke skylder dem mere, men derimod skal betale af ved banken. Ellers kan banken også vælge at udbetale pengene fra det nye samlelån til en og så skal man selv betale sine kreditorer og fordi komme fri af deres gæld.

Mere overskueligt lån  

En af de største fordele ved et samlelån er at man skaber et overblik over sine lån og gør ens økonomi mere overskuelig. Det kan også gøre det nemmere at fokusere på ens fremtid, når man skal tænke på en rente, frem for flere renter så man ikke hele tiden skal have lommeregneren frem for at vide hvad den samlede gæld man kommer af med bliver. Andre fordele ved samlelån er at det er nemt og hurtigt at ansøge online, så hvis man stærkt overvejer et samlelån, er det nemt at komme i gang. Udover det er det også nemt at få godkendt et samlelån og derfor skal man ikke bekymre sig om at man skal igennem en kompliceret proces, for at gøre ens økonomi overskuelig.

Kan alle få et samlelån?

En af de vigtigste faktorer for at man kan få sig et samlelån er at man har flere lån ved forskellige kreditorer. Man behøver ikke at have mistet overblikket over sine forskellige lån, måske ønsker man bare et bedre overblik og simplere tilbagebetalings proces. Nogle af de krav man skal opfylde for at kunne få et samlelån, ligner meget dem man skal opfylde når man tager et forbrugslån. Man skal altså være fyldt 18 år, man må ikke være medlem af RKI, man skal have fast indtægt og der vil også blive lavet en kreditvurdering af en. En anden faktor som også spiller ind, er at man kan låne op til 500.000 kroner med et samlelån. Der er altså et loft på maks. 500.000 kroner når det gælder et samlelån. Det vil sige at man med stor sandsynlighed ikke kan få samlet, sit hus lån, med sit billån. I stedet ville det være bedre at samle de mindre lån.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.