Annoncørbetalt indhold

Er din smartphone gået i stykker? Hjælpen er kun et opkald væk.

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Det sker fra tid til anden, at uheldet kan opstå med smartphonen. Det kan også være ens kære Macbook eller iPad, som er kommet til skade. Så er det godt, at du kan få professionel hjælp hurtigt uden at skulle gøre det store. Det kræver blot et opkald til https://www.idriverep.dk/ - Så er hjælpen på vej hjem til dig hurtigt og enkelt.

Hvilke skader kan jeg få lavet på min smartphone?

Annonce

Som forbruger kan telefonen blive udsat for meget slitage gennem årene, og pludselig er der en funktion i telefonen, som siger stop. Det kan være alt fra batteriet, højtalerne eller skærmen. Det hele afhænger også af dens behandling, som ikke altid er lige godt. Tag f.eks. en tømrer, som går ude dagligt – Her er telefonen mere udsat end hos andre.

Firmaer der reparerer telefoner og andre enheder kan i dag hjælpe med blandt andet:

- Skærmskift (både for- og bagskærm)

- Batteriskift

- Mikrofon

- Tænd/sluk knap

Og meget mere. Kort sagt kan du få repareret alt på telefonen.

Der findes mange virksomheder, som kan hjælpe dig med reparationen af din telefon. De findes både i byer og online, hvilket gør tilgængeligheden stor. Du bestemmer selv, om du vil gå ned i den lokale gågade for at få fikset din telefon, eller om du går på nettet for at søge hjælp.

Hvad er prisen på reparationer?

Det er selvsagt meget forskelligt fra skade til skade. Priserne afhænger ydermere af mærket. Der kan være stor forskel på et produkt fra Apple til et produkt fra Samsung. Udover en eventuel prisforskel i mærker, kan der også være store prisforskelle i de enkelte modeller.

Et eksempel er: Det er dyrere at udføre reparationer på en iPhone 12 end på en iPhone 8.

Det kan hænge sammen med efterspørgslen og det tilbehør, som bliver brugt ved reparationer på nyere modeller.

Skal man have skiftet skærmen på den nyeste iPhone, kan man dog godt regne med et par tusinde kroner.

Tag et kig på markedet, og dan dig et overblik inden du bestiller en reparation – så sparer du muligvis penge.

Beholder jeg garanti, hvis jeg får lavet en reparation af et andet firma?

Når du får lavet en reparation fra en udefrakommende udbyder, skal man huske at tjekke om garantien stadig vil være der. I nogle tilfælde kan man få udført en reparation, hvor garantien derefter bortfalder. Derfor skal man dobbelttjekke med den pågældende virksomhed, hvordan man skal forholde sig.

Det er i hvert fald ærgerligt at miste garantien, når man skal have repareret sit udstyr.

Hvad skal jeg ellers have for tænke over?

Det er vigtigt at finde en reparatør, som er autoriseret. Samtidig er det vigtigt at få garanti på den udførte reparation – altså ikke på hele telefonen, men på selve reparationen. Derudover skal man selvfølgelig tjekke deres anmeldelser på f.eks. trustpilot eller andre lignende sider for at være sikker på virksomhedens ydelser.

På den måde kan man være sikker på, at virksomheden giver en god service og garanti på deres ydelser.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.