Annoncørbetalt indhold

Er din virksomheds it-system sikkert nok?

Vi lever i en tid, hvor der er mange muligheder – særligt i forhold til hvad de digitale systemer og enheder angår.

Indholdet er sponsoreret

Men desværre kan vi ikke uden videre sikre os mod cyber-angreb, hvilket kan koste dyrt for virksomheden. Derfor er det vigtigt for virksomheder at sikre, at it sikkerheden er i top. Bliv klogere på hvordan du kan gå sikkert til computeren i nedenstående.

Kontakt en it ekspert

Det er de færreste virksomheder, som ikke i en eller anden udstrækning bruger it-systemer til at lagre data i. Og selvom samfundet generelt er blevet bedre rustet over for røverier og lignende, fordi de fleste køb og handler foregår online, så er det ikke ensbetydende med, at det kan undgås digitalt. For er en hacker først på spil, kan den få personlige data, som den kan misbruge. I de senere år har vi hørt om flere hacker-angreb, der har stoppet virksomheders drift, som har bevirket at de cyber-ramte virksomheder har mistet mange kroner og ører. Hvis du er i tvivl, bør du få undersøgt, om din virksomheds it sikkerhed er i top. Kontakt en ekspert i it sikkerhed som for eksempel Atea. Gør det før det er for sent.

En professionel fremgangsmåde

En it ekspert som Atea sikrer it sikkerhed på alle niveauer. De laver først en strategisk analyse af dit system og installere et sikkerhedssystem, der løbende overvåger dit system. Her sikres din virksomheds:

  • Netværk
  • Datacenter
  • Klienter
  • Applikationer
  • Devices
  • Cloud-data

Atea har mødt kunder, som har haft mange bekymringer om it sikkerheden i deres virksomhed. Nogle har en sårbar virksomhed, hvor data er meget afgørende for virksomhedens eksistens. Derfor er sikkerhed et must for overlevelse. Udfordringen hos mange virksomheder er, at de ikke ved, hvordan de skal gribe det an for at beskytte data. Derfor anbefales det, at man griber fat i en professionel til at udføre det vigtige arbejde. På den post må der ikke spares væk, for det kan koste dyrt. Læs mere om sikker hed af it her: http://immedia.dk.

Indholdet er sponsoreret

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.