Annoncørbetalt indhold

Er du på udkig efter den perfekte gave til kvinden du holder af?

En meget personlig gave kan være et smykke. Men hvilket? Der findes rigtig mange mærker, serier og designs. Et mærke, som er meget velkendt og anerkendt er Georg Jensen.

Dette indhold er sponsoreret

Når du giver et smykke fra Georg Jensen, viser det, at du har sans for kvalitet og ønsker at give noget, der symboliserer at din kæreste er meget værd. Du kan finde et stort udvalg af de overdådige smykker inde på onlineshoppen Karat24, som er meget brugervenlig og tryg at handle på.

Den velkendte Daisy-serie med yndige margueritter

Georg Jensen har designet forskellige serier i forskellige prisklasser. De har dog ikke nogle discount smykker, så kvaliteten og prisen hænger naturligvis sammen. Den mest velkendte serier, som de fleste kvinder kender til er Daisy-serien. De fleste kender den nok bedre som marguerit-serien. Den består af forskellige typer af smykker med smukke margueritter på. Disse smykker er en serie, som blandt andet indeholder armbånd, halskæder, ørehængere og ørestikkere.

Fushion-serien med luksus i verdensklasse, når kun det bedste er godt nok

I den mest luksuriøse ende findes Fushion serien. Det unikke ved denne serie er, at du selv kan sammensætte smykkerne. De består af ringe samt halskæder med ringe i. Alt er designet i de fineste materialer. Du kan blandt andet vælge 18 karat guld og 18 karat hvidguld, som kan dekoreres med smukke elementer såsom safirer eller diamanter. Dette smykke er derfor en af de mest personlige smykker, du kan give i gave.

Mange unikke serier designet af Georg Jensen

Der er flere serier at vælge imellem ud over Daisy-serien og Fushion-serien. Du kan f.eks. også vælge smykker fra disse serier:

 • Torun
 • Moonlight Grapes
 • Dew Drop
 • Aria
 • Forget Me Knot
 • Heritage
 • Infinity
 • Moonlight Blossom
 • Sphere
 • Möbius
 • Smithy

Smykker af de bedste materialer og unikke designs

Fælles for alle disse smykker er, at de efterlever Georg Jensens høje standarder og kvalitet. Mærket er kendt for at designe smykker i klassisk design, men samtidig for at være nyskabende og udvikle unikke, smukke designs.

Du kan altid være sikker på, at disse smykker er lavet af de bedste materialer. Du finder blandt andet smykker i 18 karat guld, 18 karat hvidguld samt 925 sterling sølv. De kan være dekoreret med brillantslebne diamanter eller smukke safirer. Hvilke materialer du går efter, kommer selvfølgelig også an på hvilket prisleje du kigger i.

Du kan også finde smykker med en snert af råt look, hvor en halskæde f.eks. er designet med en læderrem i stedet for en kæde, hvor der så er sat et klassisk, smukt smykke i. Det giver smykket lidt kant, samtidig med at det ser fint og elegant ud. Georg Jensen smykker har en del karaktertræk til fælles, så smykke kenderen ofte kan genkende mærket ved første øjekast. Georg Jensen smykker er derfor det oplagt valg til en gave, hvis du vil vise din kæreste, hvor meget hun betyder for dig.

Dette indhold er sponsoreret

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.