Annoncørbetalt indhold

Er man en rigtig mand, når man har hår på brystet og fuldskæg?

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Man vil altid have det, man ikke har. Det gælder også, når der snakkes kropsbehåring. Hvis man har for lidt hår, vil man gerne have mere, og hvis man har for meget, vil man gerne af med det. At mangle hår på kroppen er svært at rette op på, og der findes ikke mange behandlingsmuligheder. Der findes dog mange måder at slippe af med den uønskede hårvækst på. Der findes blandt andet særligt barbergrej og diverse voksbehandlinger. Hvis du ønsker en permanent hårfjerning, findes der også hårfjerning med laser. Dog er hårfjerning blevet et emne, man som mand ikke taler for højt om.

Hårfjerning er ganske almidenligt og behøver ikke at være tabubelagt, selvom det er blevet det - dette omtaler vi i nedenstående afsnit.

Annonce

Hårfjerning er blevet tabubelagt for mænd

Mænd bliver ofte defineret som værende ”rigtige mænd,” når de har hår på kroppen og i ansigtet. Det er derfor nærmest gået hen og blevet et tabu for mænd at få fjernet hår. Mange mænd døjer med uønsket hårvækst, og det kan være svært at sætte det i tale, da det ofte sættes i forbindelse med at være kvindelig, hvis man ønsker at få fjernet hår. Derfor er der også mange mænd, som går alene med hårvækstproblemer, da det for mange er et skamfuldt problem at have en vild hårvækst.

Der er hele tiden skift i hvad der er på mode, også inden for kropsbehåring. Alle frisurer, mængden af hår, farven og længden har været på mode i alle former for forskellige afskygninger. Det kan derfor være svært at finde rundt i, hvad der er moderigtigt i forbindelse med hår på kroppen. Derfor gør de fleste med deres kropsbehåring, som de føler sig tilpas med. Dog mangler der fokus på de mænd, som har uønsket hårvækst, men som ikke føler sig komfortable med at snakke højt om det eller bede om hjælp.

Hvad skal man gøre som mand med uønsket hårvækst?

Selvom der tidligere har været en forbindelse mellem en ordentlig hårpragt og ens manddom, bliver der dog i dag mere og mere fokus på, at det skal være okay for mænd at gå op i velvære og pleje af sig selv og sit udseende, heriblandt hårfjerning. Derfor er der i dag også flere forskellige tilbud til mænd i forhold til, hvordan hårfjerning kan foregå. Det kan foregå derhjemme i det private med barberskrabere eller voks. Ønsker man mere professionelle hænder, findes der dygtige og diskrete klinikker til hårfjerning med laser.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.