Annoncørbetalt indhold

Er uheldet ude med bilen? – her er redningsmanden

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Sommeren er ankommet, og danskerne valfarter rundt i Danmark og mod udlandet. For mange af disse foregår det i bil, hvorfor mange er afhængige af et køretøj, som virker.


Annonce

Få professionel hjælp

Der findes heldigvis hjælp udefra, hvis uheldet skulle ske. Uanset om bilen ikke vil starte, eller hvis du har været impliceret i et uheld, er hjælpen lige ved hånden. Autotransport er særdeles velbenyttet, da man får hjælp lige der, hvor man befinder sig. På den måde kommer du videre uden de store problemer. Skulle du være så uheldig, at du ikke kan køre længere, tager autotransporten din bil med på værksted, og får styr på køretøjet hurtigst muligt.


Autotransport behøver ikke være dyrt

Priserne på autotransport er meget svingende og afhænger af udbyderen. I nogen tilfælde kan det være dyrt, da du måske holder et kritisk sted, mens det i andre tilfælde er til at betale. Der findes mange mindre udbydere rundt omkring i landet, som alle henter biler indenfor færre km i radius. Lad os sige, uheldet er ude i trekantområdet (Vejle, Fredericia), så er det en god idé at kontakte lokale værksteder for at få deres hjælp. Dels er du tættere på værkstedet, hvilket vil begrænse omkostninger, ligesom du hurtigere kan få repareret din bil.

Hvis du benytter autohjælp fra andre byer, kan du risikere, at det bliver dyrere grundet den længere tur frem og tilbage.


Længerevarende værkstedsbesøg kræver lånebil

Langt de fleste autotransport-firmaer har deres eget værksted tilknyttet, hvor du kan få repareret din bil med det samme. Hvis uheldet har været så omfattende, at bilen skal være på værkstedet længere tid, skal du selvfølgelig have en lånebil i mellemtiden, så du kan komme videre. Det er god kundeservice, og heldigvis tilbyder langt de fleste værksteder denne service. Så kan du komme videre på arbejde, ferie eller noget helt tredje mens din bil bliver repareret.


Få gennemgået bilen hos mekanikeren

Bilen er kørt på værksted og bliver repareret for uheldet. Derfor er det en god idé, at lade mekanikeren gennemgå bilen for eventuelle kommende skader, som man kan forebygge ved et servicetjek. Mekanikeren kan lynhurtigt identificere eventuelle skader på bilen, som du måske ikke kender til selv. På den måde kan du slå to fluer med et smæk i forbindelse med dit besøg på værksteder.


Få repareret din bil af professionelle

I forbindelse med reparation af biler er det vigtigt, at det er mekanikere, som er vant til at arbejde med lige netop din biltype. Enkelte værksteder har specialiseret sig i bestemte mærker, mens andre værksteder er all-around værksteder, hvor alle biler kan repareres. Derfor skal du huske at kigge på værkstedet, inden du booker en tid. Får du repareret din bil det korrekte sted, vil din bil (næsten) være så god som ny – så er du godt kørende igen.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.