Annonce
Vejle

Erfaren forfatter har udgivet 100 bøger: Skriv en krimi med Jim

Jim Højberg har været bibliotekar i mange år, og desuden har han fået udgivet over 100 børnebøger, som han har udgivet gennem årene. Så han er den perfekte underviser, når 9 til 12 årige børn får chancen for at møde ham på Vejle Biblioteks forfatterkursus 6. august. Foto: Vejle Bibliotek
Annonce

Vejle: Jim Højbjerg har i mange år ansat på biblioteket i Vejle. Han har også udgivet 100 børnebøger. Så han er god til både at finde og finde på bøger. Nu får de 9 til 12-årige chancen for at lærer nogle af hans tricks. Vejle Bibliotek har nemlig besøg af ham torsdag den 6. august. Især hvis han arbejder sammen med fantasifulde børn, så kan der komme alt muligt ud af det.

Jim Højberg lover, at han skriver bogen færdig, får dem trykt i et hæfte, så hver deltager kan få sit eget eksemplar af den fælles bog. Desuden får man en af Jim Højbergs egne bogudgivelser.

Arrangementet for de 9-12-årige er inklusive sandwich til frokost, frugt og saft og foregår udendørs i teltet på plænen for børnebiblioteket. Ved dårligt vejr flytter arrangementet indenfor. Det er gratis at deltage, men der skal bestilles billet på vejlebib.dk.

Krimidagen torsdag den 6. august fra klokken 10 til 13 i Digi-zonen på Vejle Bibliotek arrangeres i samarbejde med Børne og Ungeforvaltningen i Vejle Kommune.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Billund For abonnenter

Hun røg ud af byrådet: Ruth vil stadig sidde for bordenden

Hedensted

Ny meningsmåling ryster posen i byrådet: Hver tredje vælger vil forlade V

Coronavirus

Live: En typisk minkavler får udbetalt over 11 millioner kroner - se tallene her

Annonce