Annonce
Erhverv

Erfaren fynbo åbner ny køreskole i Fredericia: - Det er da her, jeg skal være

Michael Nielsen er klar til at tage imod de første elever i en ny køreskole på Riddergade. Tidligere lå Wang Jia Asian Market i lokalerne. Foto: Klaus Madsen
Køreskole fra Odense åbner en ny afdeling i Riddergade. Lige nu er der ingen ventetid for nye elever i Byens Køreskole - A3. Den erfarne kørelærer Michael Nielsen faldt for byen og mulighederne, da han sidste år havde flere køreprøver her.

Fredericia: En ny køreskole åbner i Fredericia, når Michael Nielsen slår dørene op til Byens Køreskole på Riddergade 22.

Første hold er lige på trapperne, og køreskolen er en del af virksomheden A3 Køreskolen, som i forvejen findes i Odense.

- Det er en udvidelse. Jeg kommer til at være tovholder her i Fredericia, og min kæreste er tovholder i Odense, fortæller 62-årige Michael Nielsen, der har været kørelærer siden 1986.

Annonce

Den nye køreskole er klar med et skarpt tilbud i forbindelse med åbningen. Elever skal betale 14.495 kroner for lovpakken, som er lovens minimumskrav til køre- og teoriundervisning.

- Og der er ingen ventetider. Man kan starte lige med det samme, siger Michael Nielsen.

"Det er her, jeg skal være"

Sidste år var præget af lange ventetider på køreprøver i Danmark. Det betød, at kørelærere bookede tider rundt omkring i landet, og Michael Nielsen var flere gange i Fredericia. Her fik han øjnene op for en mulighed.

Jeg tror, der kan komme et godt kundegrundlag her i Fredericia og i Trekantområdet generelt

Michael Nielsen

- Jeg lagde mærke til byen ved vores køreprøver. Det er en dejlig by med en hyggelig atmosfære inden for voldene. Og så er der ikke ret langt til havneområdet. I Odense har de ødelagt det med en masse højhuse, men her er der hyggeligt, og man har lavet et område for mange mennesker med containerhjem og så videre. Det er hyggeligt. Og så var det, jeg tænkte: Det er da her, jeg skal være, siger Michael Nielsen, der også forretningsmæssigt så fordele.

- Jeg tror, der kan komme et godt kundegrundlag her i Fredericia og i Trekantområdet generelt, siger han.

Han har ikke siddet i en skolevogn i hele sit liv. En fortid i militæret er på cv'er, og han har tidligere dyrket bjergbestigning i Nepal. Nu er han en flittig løber, og han har også det sorte bælte i taekwondo.

- Min plan er at flytte til byen, og her vil jeg gerne i gang med kampsport igen, siger Michael Nielsen

Annonce

Plan om at uddanne kørelærere

I første omgang bliver det muligt at tage almindeligt kørekort i Fredericia. Men Michael Nielsen har også planer at tilbyde kørelæreruddannelsen i de nye lokaler på Riddergade.

Hos A3 Køreskolen kører eleverne - som man måske kan gætte - i en Audi A3. Og man kan få flere informationer om hold og priser på køreskolens hjemmeside.

Annonce

Ny direktør skal vende minus til plus: Står det til Allan skal hele verden kende til Help Care Companys patenterede øjenskyl

Børkop For abonnenter

Kæmpe solcelleanlæg er måske på vej til kommunen: Vil fylde mere end 300 fodboldbaner

Danmark

Tirsdagens coronatal: Yderligere 46.590 coronatilfælde - tallet for indlagte når 918

Annonce
Annonce
Annonce
Erhverv

Opkøb: Juliane fra Vejle har styr på stængerne - og udvider nu forretningen

Vejle For abonnenter

Minister svarer på kommunaldirektørs fald under julefrokost: Eksborgmester trækker byrådet ind i sagen

Erhverv

Vejles 3F-formand står fast på kritik af avisafsløring: 'B.T. er gået langt over grænsen, og der har ikke været en finger at sætte på Pers arbejde'

LEDER For abonnenter

Du tager fejl, Martin: Selvfølgelig kommer en fagforeningsboss' privatliv medlemmerne ved. Det hedder demokrati, kammerater!

3F-formand stopper efter afsløringer om dobbeltliv: Her er det, du skal vide om sagen

Vejle For abonnenter

3F-formand til krisemøde, byråd trækkes ind i kommunaldirektørens fald, corona-smitten stikker fuldstændig af, stor rabat på kendt ejendom - og kritik af altmuligmand: Læs de seneste nyheder fra Vejle på blot fem minutter

Vinhandel gearer op:  - Inden for få år skal vi i hvert fald runde en omsætning på en halv milliard

Erhverv

Altmuligmand i Jelling er ked af avisartikel om snyd: 'Folk går og snakker om mig i byen'

Fængslet spionchef bruger ikke mulighed for appel til landsret

Vejle Boldklub

VB er rejst langt mod syd efter bedre vejr og baner: Træningen aflyst på grund af snevejr

Vejle Boldklub For abonnenter

VB-truppen har stadig mangler: Her er tre steder, VB skal forstærke sig

Jelling

Lasse Emils møde med familie fra Kenya gjorde stort indtryk: - Det nytter, når vi hjælper

Annonce