Annonce
Erhverv

Erhvervsmægler: Spinderihallerne er ikke en konkurrent lige nu

Det er sværere at udleje kontorer i Vejle end i nabobyen Kolding, men Spinderihallernes nuværende udlejning er ikke en konkurrent til de private udlejere, mener erhvervsmægler René Neesgaard. Arkivfoto

Det er sværere at udleje kontorer i Vejle end i nabobyen Kolding. Til gengæld er der flere, der vil leje butikslokaler i Vejle end i Kolding, siger erhvervsmægler ved Colliers René Neesgaard.

Vejle:- Vi har indtil videre ikke oplevet Spinderihallerne som et problem i forhold til at få udlejet kontorlokaler i Vejle. Det vil være forkert at sige, at de iværksætter-virksomheder, som er i Spinderihallerne i dag, er skyld i, at der er en del ledige kontorlokaler i Vejle.

Det siger René Neesgaard, direktør og partner i erhvervsmæglerfirmaet Colliers Vejle.

René Neesgaard har hidtil ikke har blandet sig i den aktuelle debat om det midlertidige containerbyggeri ved Spinderihallerne, hvor en privat udlejer i syv år kan leje kontorer ud til 12-15 mindre virksomheder, der vil være tæt på det kreative miljø i de tidligere fabriksbygninger.

Han peger dog på, at det kan ændre sig.

- Hvis man laver almindelige kontorer dernede, så må man forvente, at det bliver en konkurrent i fremtiden, men sådan ser vi det altså ikke på nuværende tidspunkt, siger René Neesgaard.

Annonce

- Sværere i Vejle

Han tilføjer, at det generelt er sværere at udleje kontorlokaler i Vejle end i nabobyen Kolding - simpelthen fordi der er lidt mindre efterspørgsel i Vejle.

- Vi dækker hele Trekantområdet. Det, vi kan se, er, at der er forskelle byerne imellem. De er stærke på hvert deres område. Vi oplever eksempelvis en meget større søgning på kontorlokaler i Kolding end i Vejle. Til gengæld er der meget større interesse for lejligheder og butikker i Vejle, end der er i Kolding, siger René Neesgaard.

Ifølge en hurtig søgning på ejendomstorvet.dk, der er landets største portal for erhvervslokaler og erhvervsejendomme, er der p.t. 69 ledige kontorlokaler i Vejle. Til sammenligning er der 61 ledige kontorer i Horsens og 70 i Kolding.

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Erhverv For abonnenter

Efter bekymrede miner og bredside til politikerne: Vi tjekker Vejles gågade for tomme butikker

Vejle

Rockerrapperen A'typisk droppet fra plakat til koncert i Løget

Annonce