x
Annonce
Sport

Erik Marxen sagde nej til landshold

SPRINGER LANDSHOLDET OVER - Erik Marxen har markeret sig som målscorer og profil på det U19-hold fra VB, der fører rækken, men den talentfulde venstrebensspiller har sagt nej til landsholdet. - Arkivfoto: Michael Svenningsen
For langt de fleste fodbolddrenge og piger er landsholdet det ultimative mål med fodbolden, men et ja til landsholdet er også en prioritering der koster på andre fronter, og den pris er VB's talentfulde venstre back Erik Marxen ikke parat til at betale. Erik Marxen var udtaget til de to U19-landskampe mod Norge, som er har spillet, men han sendte afbud. VB-spilleren, der i denne sæson også har optrådt lidt på danmarksserieholdet, vil koncentrere sig om sin skolegang på gymnasiet, og derfor er der udelukkende tid til U19-holdet i VB.
Annonce

Går glip af noget specielt

-Jeg har i min tid haft mange spillere med forskellige landshold, og alle siger, det har været en helt speciel oplevelse at løbe ind til nationalmelodien. Men Erik har valgt anderledes, siger VB's talentchef Lasse Christensen. For VB er afbuddet ærgerligt, da klubben har behov for landsholdsspillere for at blive tildelt en A+-licens i stedet for den nuværende A-licens. - Derfor havde det været optimalt med Erik Marxen på landsholdet, men vi har andre på vej, siger Lasse Christensen.

Fæste på bænken

En af dem er målmand Kristian Fæste, der i går var på bænken, da U19-landsholdet spillede 3-3 mod Norge i den anden kamp. Totalt skal en klub have seks spillere, der er inde omkring landsholdet, hvis den attraktive A+-licens med en tilhørende halv million og direkte adgang til U17- og U19-ligaen skal opnås.
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Leder

Når Danmark står sammen hver for sig

Danmark

Overlæge: - Det er fortrinsvis de unge og raske, vi har i respirator

Annonce