Annonce
Kultur

Erik Sommer gæster DGI Husets sangaften

Sangskriver Erik Sommer. PR-foto
Sangskriver Erik Sommer er "special guest star" ved torsdagens sangaften i DGI Huset.

Vejle: Det er en af Højskolesangbogens helt store nulevende komponister, som gæster DGI Huset Vejles sangaften torsdag 20. februar, nemlig Erik Sommer.

Hvis navnet ikke umiddelbart lyder bekendt, så gør "Du som har tændt millioner af stjerner" det sikkert. Erik Sommer har herudover en række andre sange med i Højskolesangbogen.

De to ankermænd bag sangaftenerne, højskoleforstander Jakob Bonderup fra Engelsholm Højskole og direktør Roland Christiansen fra DGI Huset Vejle, glæder sig særligt til denne sangaften, netop på grund af Erik Sommer.

- Jeg har kendt Erik Sommer i mange år, og det har altid været et stille ønske fra min side at få ham som gæst til en sangaften. Erik har en travl kalender, men nu passede det hele sammen, og så lykkedes det at få en aftale med ham torsdag den 20. februar, og det ser jeg frem til med stor glæde, fortæller Jakob Bonderup i en pressemeddelelse.

I første halvår af 2020 afvikles i alt fem sangaftener med Højskolesangbogen i DGI Huset Vejle. Som altid er der fællesspisning før sangen, men man kan også nøjes med kun at tage del i sangen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce