Annonce
Sport

Esbjerg-træner kræver defensive forstærkninger

Henning Bagger/Ritzau Scanpix
Esbjerg-træner Lars Olsen vil have nye spillere til defensiven efter et skuffende efterår.
Annonce

Esbjerg led søndag eftermiddag et sviende nederlag til Randers, da holdet fra Vestjylland tabte med 0-3 til kronjyderne i efterårets sidste spillerunde.

Dermed har holdet lukket mål ind i 19 af efterårets i alt 20 superligakampe, og derfor mener cheftræner Lars Olsen, at vinterpausen skal bruges på at forstærke defensiven.

- Vi kan selvfølgelig træne os til at blive bedre i defensiven, men når det ikke lykkes, må vi kigge på alternativer, og som jeg ser det, så skal vi have styrket defensiven, siger Esbjerg-træneren.

Olsen mener, at det handler om at starte kampene bedre, så vestjyderne ikke lukker tidlige mål ind, som det var tilfældet mod Randers, hvor Esbjerg allerede måtte indkassere et mål efter otte minutters spil.

Får holdet lukket af i defensiven, så er Olsen ikke i tvivl om, at offensiven også kommer til at levere bedre præstationer på banen.

- Jeg er sikker på, at sådan som vi træner, så skal vi nok få lavet de mål fremad banen, hvis vi kan holde vores eget rent, siger han.

Sportschef Jimmi Nagel antyder også, at klubben kigger på defensive forstærkninger.

- Vi holder selvfølgelig øjne og ører åbne, men jeg vil ikke sætte nogle bestemte positioner på.

- Når det er sagt, så er det klart, at vi snart skal til at finde ud af at spille kampe uden at lukke mål ind, siger Jimmi Nagel.

/ritzau/

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Vejle

Efter stort corona-udbrud i Aarhus: Nu sender Sygehus Lillebælt også medarbejdere hjem

Annonce