Annonce
Trekantområdet

Esporten boomer i Ejby

Mads Brock-Pedersen er ikke den eneste i Middelfart, der har fået smag for computerspil som sportsgren. Ejby IK's nye afdeling for esport har på bare to måneder rundet 50 medlemmer. Foto: Riot Games

Flere end 50 unge har allerede meldt sig ind i Ejby IK's nye afdeling med computerspil.

Annonce

Nordvestfyn: Ikke kun internationalt, men også lokalt stiger anerkendelsen og interessen for esport.

Således har Ejby IK allerede rundet 50 medlemmer i den nye esportsafdeling, som idrætsforeningen startede i september.

Centerleder Anders Børholm, der var med til at tage initiativ til den nye afdeling, fortæller, at man har hold med i de danske rækker for både FIFA-spillet, League of Legends og Counterstrike.

- Vi har valgt at gribe det meget seriøst an med trænere tilknyttet hver hold, og de sørger både for, at spillerne udvikler sig strategisk og spillemæssigt, ligesom de er klar med fysiske øvelser, der holder spillerne i topform, forklarer Anders Bærholm.

Ejby IK har indkøbt 10 gamerpc'er og to Playstation 4-konsoller til medlemmerne af den nye afdeling.

Det koster 500 kroner halvårligt at være medlem af Ejby E-sport.

Annonce

Mere trægt i Middelfart

Også MG&BK er røget med på eportsvognen. Som fodboldklub har den valgt at fokusere på FIFA-spillet og investeret i flere Playstations, som medlemmerne kan benytte i klubhuset på Færøvej hver onsdag. Klubben har tilknyttet to unge trænere, og foreløbig mødes 8-9 drenge for at spille.

- Det er gået lidt trægt, men vi håber selvfølgelig der kommer flere efterhånden, som de unge finder ud af, at vi har lavet sådan en afdeling, siger klubformand Claus Hansen.

Også hos MG&BK koster det 500 kroner halvårligt at dyrke esport.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce