Annonce
Hedensted

Ester Brohus på turné med Kim Larsens kapelmester

Ester Brohus har fået en ny musikalsk samarbejdspartner i Karsten Skovgaard. Sammen drager de på tour i efteråret 2019 med fuldt orkester. Foto: Anders Brohus
- Det kunne ikke passe bedre. Karsten er meget inspirerende at arbejde sammen med. Jeg nyder virkelig godt af hans gode humør, og så spiller han jo helt fantastisk, fortæller Ester Brohus.

Hedensted: Ester Brohus har fået en ny musikalsk samarbejdspartner i Karsten Skovgaard. Sammen drager de på tour i efteråret 2019 med fuldt orkester.

Det skete ved lidt af et tilfælde, mødet mellem Ester Brohus og Karsten Skovgaard, som i 24 år var Kim Larsens kapelmester og guitarist. Ikke desto mindre har det nye bekendtskab hurtigt taget fart. Det har nemlig vist sig, at de to musikere er et rigtig godt makkerpar.

- Jeg havde netop færdiggjort al materiale til en ny udgivelse, da jeg møder Karsten. Det kunne ikke passe bedre. Karsten er meget inspirerende at arbejde sammen med. Jeg nyder virkelig godt af hans gode humør, og så spiller han jo helt fantastisk, fortæller Ester Brohus, som arbejder på sit 12. album, som forventes at komme på gaden i 2020.

Karsten Skovgaard er i fuld gang med at sætte sit unikke aftryk på Esters’ materiale, og det betyder lange intense dage i øvelokalet i Odense.

- Jeg har altid synes, at Ester synger fremragende. Magen til solsort skal man lede længe efter, lyder det fra Karsten Skovgaard.

Ester Brohus forventer, at der inden længe kommer en ny single på gaden. Den bliver der arbejdet på i studiet hos Knud Møller, som også er en af Esters' musikalske samarbejdspartnere. Knud Møller og Ester Brohus kan snart fejre 20-års jubilæum på det der må siges at være et prisbelønnet samarbejde. Albummet "Poor Pretty Little Me" fra 2001, som er produceret af Knud Møller, vandt hele tre Grammys. Ester Brohus og Karsten Skovgaard kan opleves på turné til oktober.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Hedensted For abonnenter

Tilsynssag: Når man ender i denne situation, er der selvfølgelig noget, man ville ønske, at man havde gjort anderledes

Annonce