Annonce
Billund

Etårsdagen for åbningen af kløverstierne fejres med march

På turen får du mulighed for at besøge Hængekøjeskoven, der er et populært besøgsmål både for børn og voksne. Foto: Billund Kommune
Annonce

Filskov: Det er nu ved at være et år siden, at kløverstierne ved Filskov blev indviet. Og det skal fejres.

- Vi vil gerne markere etårsdagen for indvielsen af Kløverstierne i Filskov og inviterer derfor til "Kløverstimarch" i Filskov lørdag 5. oktober kl. 10-11, siger Marianne Kousgaard Pedersen fra Filskov i pressemeddelelse.

Hun har sammen med Hanne Egebjerg arrangeret marchen for at give både nye og garvede brugere af stierne mulighed for en fælles oplevelse. De har begge deltaget som frivillige i arbejdet med planlægning af ruterne og er lokale guider på marchen.

- På turene kan du få mere at vide om lokale historier og seværdigheder, ligesom vi besøger nogle af de særlige landskabselementer, der er helt unikke for kløverstierne, her i Filskov, forklarer Hanne Egebjerg.

Marchen starter fra Kløverstiernes mødested ved Min Købmand på Stationsvej i Filskov. Der mulighed for at vælge mellem to forskellige ruter, der begge er cirka fem kilometer lange og tager cirka en time.

En af kløverstierne i Filskov går omkring den naturskønne mergelgrav øst for Filskov. Foto: Billund Kommune
Cykelruten "Den skæve Bane" midt i billedet er rygraden i Filskovs kløverstier, og indgår som en del af alle fire ruter. Nederst i billedet ses det nye landskabselement, der markere nedstyrtningen af et engelsk bombefly under 2. Verdenskrig. Foto: Billund Kommune
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
VEJLE

Er Bilka blevet vores nye tivoli? HK Sydjylland advarer mod indkøb som underholdning i corona-hverdagen

Annonce