Annonce
Egtved

Et åndehul for babyer og forældre

Det er en sanserig oplevelse for babyer at være til babysalmesang. Især nyder babyerne samværet med deres mødre og at høre dem synge. PR-foto

Randbøl: Snart er der igen mulighed for at komme til babysalmesang på landet, når et nyt hold starter op i Randbøl Kirke tirsdag 19. februar klokken 10.

- Forældre i dag er under et stort pres. Der er så meget man kan gå til og så mange måder, man kan optimere sit barns kompetencer allerede fra de er ganske små, så det er til at få stress af. Med babysalmesang ønsker vi ikke at være endnu en pligt i programmet, men vi vil gerne give forældre og børn et åndehul, hvor de kan være sammen i roen, sanserne og musikken i kirkens rum uanset, hvad de har i bagagen, siger sognemedhjælper Anne-Dorthe Moesgaard-Christensen, som leder babysalmesangen.Babysalmesangen finder sted hver tirsdag frem til den 9. april. Det samme forløb gentages hver eneste gang, så både børn og forældre har glæde af genkendelsen og rutinen og ikke behøver spekulere meget over, hvad der nu skal ske, når først de har prøvet det nogle gange. Salmerne er en blanding af årstidens sange og morgen- og aftensalmer, som man kan tage med sig hjem. - Man behøver ikke engang at kunne synge eller synge rent for at være med. Alle babyer holder mest af deres egne forældres stemmer uanset, hvordan de lyder. Så her synger hver fugl med sit eget næb for et taknemmeligt publikum, siger hun. Efter tiden i kirken er der kaffe i Sognestuen, som ligger ved Randbøl Præstegård.

Har man lyst til at være med til babysalmesang, så kan man læse mere om forløbet og tilmelde sig via kirkernes hjemmeside på www.randboel-noerupkirker.dk/det-sker/babysalmesang.

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Vejle

Er du træt af private p-vagter? Kommunens p-vagter har venlige postkort med i tasken

Annonce