Annonce
Give

Et år der bare bliver bedre og bedre: Givskud Zoo er igen Årets Dyrepark

Givskud Zoo er også i 2021 højt hævet over konkurrenterne fra andre dyreparker i landet. Igen i år vandt dyreparken prisen som Årets Dyrepark i Børn i Byens afstemningskonkurrence. Foto: Jim Hoff
De gjorde det igen. Givskud Zoo -Zootopia løber med prisen som Årets Dyrepark 2021 i et skarpt felt med blandt Københavns Zoo og Den Blå Planet. Et fint punktum for et år, der på trods af dystre udsigter endte godt på flere fronter.

GIVSKUD: Når enden er god, er alting godt, lyder et gammelt ordsprog. Og den sætning kan man nok sagtens nikke genkendende til i Givskud Zoo- Zootopia i år.

For på trods af et år, hvor coronanedlukningerne på et tidspunkt så ud til at bombe dyreparken tilbage til dinosaurernes tid rent økonomisk, vendte skuden pludselig i sæsonens sidste måneder. Her strømmede gæsterne ind i parken, og dette sammenholdt med donationer og kundernes lyst til at bruge lidt ekstra i kioskerne i den populære dyrepark medførte, at regnskabsafdelingen godt kunne finde den sorte maling frem og male de røde tal over.

Men de gode nyheder stopper ikke her, for ved årets prisuddeling ved et show i Dansk Arkitektur Center toppede den lokale dyrepark fra Givskud endnu en gang stemmeafgivernes hitliste og løb med "Børn i Byen-prisen" under kategorien 'Årets Dyrepark'.

Annonce

Det er familie-hjemmesiden Børn i Byen, der står bag showet og prisuddelingen, og det er brugere af siden, der har afgjort, at Givskud Zoo igen i år får lov til at løbe med æren. En ære man noterer sig med glæde og stolthed i den lokale dyrepark.

Vinder i et bomstærkt felt

- Vi er superglade. Det er så vigtigt for os, at vores gæster har en god oplevelse, når de besøger os. Og det tyder det på, når mange vælger at stemme på os som Årets Dyrepark i Danmark for andet år i træk, siger formidlings- og marketingchef i Givskud Zoo - Zootopia , Morten Hechmann Andersen, i en pressemeddelelse.

Han kan også kan konstatere, at man løber med førstepladsen i et stærkt felt, hvor man dystede om gæsternes gunst med København Zoo, Knuthenborg Safaripark, Ree Park Safari og Den Blå Planet.

- Det er jo et stærkt felt, så vi er glade for, at vi indtager førstepladsen. Det er en stor ære, og vi er meget taknemmelige. Så tusind tak til alle dem, der har stemt på os, siger formidlings- og marketingchefen.

Vi er superglade. Det er så vigtigt for os, at vores gæster har en god oplevelse, når de besøger os. Og det tyder det på, når mange vælger at stemme på os som Årets Dyrepark i Danmark for andet år i træk

Givskud Zoos Marketingschef Morten Hechmann Andersen

Finalisterne til Børn i Byen Prisen var valgt af Børn i Byen-hjemmesidens brugere. Her havde over 3.000 givet deres besyv med i forhold til, hvem der burde være med i opløbet i de 17 forskellige kategorier.

Annonce
Egtved For abonnenter

'Vi føler os ført bag lyset': Styregruppe har meldt sin exit fra Tour de France-planlægning

Danmark

Fredagens coronatal: Sætter rekord med 53.655 smittede

Annonce
Annonce
Annonce
Vejle Boldklub

VB får kæmpe bøde og går efter hybridgræs helt til kanten: Det er ikke småpenge, kommunen må finde ekstra til banen

VEJLE For abonnenter

Hun lukker sin forretning efter 40 år: Nu siger Betzy farvel til arbejdslivet

Hedensted

Er der for lidt plads i skraldespanden? Nu kan du også aflevere de her produkter på genbrugsstationen

Debat

Styregruppen for tryghed, ro og sikkerhed i Sandvad og omegn svarer på kritik i VAF: Vi kæmper ikke imod asylansøgere, men imod Udlændingestyrelsen

Hver fjerde landmand kan forsvinde: - Det vil være hul i hovedet for klimaet

Vejle

Stormvejret kan betyde oversvømmelser i Vejle: Sommerhusejere får særvarsel - det dige, der skulle sikre deres huse, er forsinket

Erhverv For abonnenter

Se video: Storbrand i Fredericia rammer hårdt i Vejle - 'Vi er sendt tilbage til start, men vi tager fat straks'

Jesper Buch kalder sagen grotesk: - Åndssvage iværksætter-regler bremsede min datters virksomhed

Erhverv

Skat og politi besøgte syv virksomheder under razzia i Vejle: Seks af virksomhederne skal kigges efter i sømmene

Topnazistens lillebror reddede mange fra de tyske kz-lejre: Men helten Albert endte selv som udstødt og glemt - fordi han hed Göring

Børkop

Stort idrætscenter har ansat en centerleder, der er kender af det lokale foreningsliv og italienske vine

Vejle Boldklub For abonnenter

VB's farvel til anfører kan mærkes: Derfor er VB tvunget til at reagere

Alarm 112

Stormens første ofre: En bokser er knockoutet og et væltet træ spærrer Hærvejen

Annonce