Annonce
Billund

Et besøg i Legoland vil kræve en negativ coronatest

Hvis man vil i Legoland, når parken åbner den sidste lørdag i marts, bliver det nødvendigt at fremvise en negativ test, som ikke er ældre end 72 timer. Arkivfoto.
Som det ser ud nu, kan Legoland efter planen åbne for gæster den sidste lørdag i marts. Der bliver dog stillet krav om, at parkens gæster kan fremvise en negativ coronatest.

Billund: Selvom det i et eller andet omfang kommer til at foregå under skærpede restriktioner, ser det ud til, at Legoland kan skyde gang i 2021-sæsonen som planlagt og åbne den sidste lørdag i marts.

Regeringen har onsdag fremlagt en række lempelser af de landsdækkende restriktioner gældende fra 1. marts, og af disse lempelser fremgår det, at udendørs kulturinstitutioner får lov til at åbne. Der bliver dog stillet nogle krav til de mennesker, der vil besøge Legoland, og det er blandt andet, at de i løbet af de seneste 72 timer forud for deres besøg i parken skal være testet negativ for covid-19, og at den negative test skal dokumenteres.

Om det i praksis vil betyde, at Legoland kommer til at have medarbejdere til at stå ved indgangen og tjekke, at folk lever op til kravene om en dugfrisk og negativ coronatest, er der endnu ikke noget overblik over.

Annonce

Lego Movie World skal indvies

  • Legoland skulle efter planen have åbnet 2020-sæsonen med en præsentation af den store nyhed Lego Movie World.
  • På grund af al corona-problematikken blev det besluttet at udskyde indvielsen af den nye forlystelse til åbningen af 2021-sæsonen.

- Der er mange ting, som endnu ikke ved nok om til at kunne svare på, og det gælder blandt andet også praktikken for fremvisning af negativt testsvar, siger Kasper Tangsig, der er pressechef hos Legoland.

Afhængig af restriktioner

Umiddelbart er der ikke sat begrænsninger på, hvor mange gæster Legoland vil kunne lukke ind, så længe alle lever op til kravet om en negativ test, der ikke er ældre end 72 timer. Alligevel er der ingen grund til at forvente, at forlystelsesparken lige med det første bliver fyldt.

- Det antal gæster, vi kan have i Legoland, vil være afhængigt af de restriktioner, der kommer til at være gældende. Dem har vi ikke fået endnu, men vi kommer selvfølgelig til at sørge for, at det ligesom sidste år bliver muligt at holde god afstand til de øvrige gæster og spritte af de relevante steder, siger Kasper Tangsig.

Annonce

Åbning blev udskudt

I 2020 fik Legoland en meget stor del af sin sæson spoleret på grund af coronakrisen. Åbningen, der sædvanligvis finder sted sidste weekenden inden påske, blev flere gange udskudt, og først den 8. juni kunne dørene åbnes for gæster.

Det skete dog med stærkt begrænset kapacitet, da blot blev givet adgang til 10 procent af det antal gæster, der sædvanligvis er plads til forlystelsesparken.


Det antal gæster, vi kan have i Legoland, vil være afhængigt af de restriktioner, der kommer til at være gældende. Dem har vi ikke fået endnu.

Kasper Tangsig, pressechef, Legoland
Annonce
Vejle For abonnenter

79-årige Nancy faldt og fik ikke hjælp i 40 minutter, men plejehjemsleder afviser, at der blev begået fejl: 'Vikaren havde travlt med at smøre mad - hun gjorde ikke noget forkert'

Danmark

Fredagens coronatal: Færre smittede - flere indlagte

Annonce
Annonce
Annonce
Vejle

Manglende tider, trælse køreture og lange køer gør det nærmest umuligt at blive testet: 'Hvis ikke man er syg, inden man kommer ind, så bliver man det af at stå i kø udenfor i så lang tid'

Erhverv For abonnenter

Familieejet virksomhed præsterer stort millionoverskud: - Vi forbereder os på endnu en travl periode

Alarm 112

Aggressiv bilist blev stiktosset på parkeringsvagt: Kastede med madvarer og skældsord

Erhverv

Rørte virksomhedsejere modtog pris: - Vi er så heldige at have vind i alle sejl i øjeblikket

Heunicke havde håndskrevne noter fra nøglemøde med i Minkkommission

Hedensted For abonnenter

Posen er rystet voldsomt i fordeling af poster i det nye byråd: Kun én beholder sin formandspost

Billund

594 mennesker afleverede deres brugte briller

Alarm 112

Eksplosioner og gift i landsbyhave: Kendt ægtepar ramt af groft hærværk gentagne gange

Støtteparti indkalder statsminister til hasteforespørgsel: Sundhedsvæsen har brug for redningspakke

Vejle

Borgerne i Sandvad er skuffede: Det er ikke godt nok Mattias Tesfaye

SYNSPUNKT For abonnenter

Efter det bitre opgør mellem de gamle venner i Vejle Byråd: 'Skulle jeg pege på Martin, fordi vi var venner? Den slags kammerateri hører fortiden til'

Vejle Boldklub

Lyt til podcasten om VB: Selvfølgelig er en statue af den største danske spiller nogensinde en god ide

Annonce