Annonce
Børkop

Et godt råd fra en læser: Pindstien er på alle måder en vandretur værd

Smukt er det derude på Pindstien, hvor frivillige holder græsset nede ved at slå det, men det kræver også, at det holdes nede ved at folk går på ruten. Så gå endelig en tur der. Billedet er en uges tid gammel, så rapsen står nok ikke længere så flot gult hen. Foto: Betty Arntsen.

Gårslev/Høll: Pindstien er en 3,4 kilometer lang vandrerute mellem strandområdet i Høll og Gårslev by i højden med kirke og Brugs.

Og midt i mellem går stien langs smuk natur.

- Det dufter lysegrønt af græs. Og rapsen lyser gult som sol. Jeg vil gerne opfordre dig til at gå en tur ad Pindstien, for så vil du opleve naturen, når den er skønnest, skriver Betty Arntsen, der selv har været på vandretur langs Pindstien.

Annonce

Det var en uges tid siden, og her blev hun mødt af, ikke kun sol og gyldne rapsmarker, men også frivillige, som netop havde slået græsset med plæneklipper og buskrydder.

- Det var et fantastisk stort og flot arbejde. Og det blev endda gjort med et stort smil. Tak for det, lyder det fra Betty Arntsen.

Pindstien har navn efter sin start i Høll, hvor den starter for enden af Pindvej. Ifølge Spor.dk kan man, hvis man er i bil, parkere på hjørnet af Hvidbjergvej og Båskærvej.

I Gårslev starter man turen på Møllestien, hvor der er parkeringsmuligheder ved spejderhuset eller ved Brugsen. Færdsel til hest og på mountainbike er ikke tilladt på sporet.

Pindstien går fra Høll til Gårslev. Eller omvendt. Foto: Spor.dk
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Alarm 112 For abonnenter

Fik et års fængsel for knivstik og indbrud: 31-årig nægtede næsten alt - og blev dømt for næsten det hele

Annonce