Annonce
Børkop

Et helt nyt liv: Majbrith solgte huset, flyttede til Børkop og blev kropsterapeut

Kropsterapeut Majbrith Nielsen har fokus på kraniosakral terapi, øreakupunktur, yoga og body map system, og hun er flyttet ind i rummelige lokaler på Brøndsted Møllevej. Foto: Jørgen Hasseriis
Det har været et vildt år for Majbrith Nielsen. Hun blev opsagt i sit job i Herning, satte sit hus til salg, flyttede til Børkop, fik brystkræft - og har nu åbnet klinik med kropsterapi og yoga på menuen.

Børkop: Det er en tilflytter, der står bag det nye firma på Brøndsted Møllevej 102 i Børkop, Mainico.

Majbrith Nielsen har nemlig realiseret en drøm. Hun er sprunget ud i noget helt nyt og har åbnet sin egen klinik, hvor hun tager imod sine klienter som kropsterapeut med kraniosakral terapi, øreakupunktur, yoga og body map system på menuen.

Mainico åbnede 19. september, præcis et år efter, at hun blev opsagt i sit tidligere job.

Annonce
Væk med stress og ømhed i ryg og nakke. Smerter i sjæl eller krop kan lindres hos Mainico, siger kropsterapeut Majbrith Nielsen, der står bag det nye firma i Børkop. Foto: Jørgen Hasseriis
Efter operation for en kræftknude i brystet og 15 strålebehandlinger føler Majbrith Nielsen sig stærk, sund og rask. Foto: Jørgen Hasseriis

56-årige Majbrith Nielsen har arbejdet et halvt liv i transportbranchen og kommer fra Favrskov. I foråret flyttede hun så til Børkop. For at prøve noget nyt.

Tog en beslutning

For mange år siden tog hun en uddannelse som kraniosakral terapeut, men sideløbende var hun en central del af administrationen i transportfirmaet Lemans filial i Herning. Hun var firmaets blæksprutte, hende, alle kendte. Medarbejderen, der var fuld af energi. Men så blev hun sagt op, da chefen rejste.

Den var ikke lige så nem at sluge, men allerede om natten - efter opsigelsen - gik det op for Majbrith Nielsen, hvor hun skulle hen i sit liv.

- Jeg tog en beslutning. Jeg havde længe drømt om at starte mit eget. Så jeg besluttede at sætte mit hus til salg. Flytte og tage hul på noget nyt, fortæller hun.

Det nye var egentlig at blive kropsterapeut, fordi hun i mange år havde praktiseret kraniosakrale behandlinger i sin fritid, men da hun nu stod uden tag over hovedet, skulle hun lige have et par mellemregninger på plads.

Annonce

Mor klar til nyt

Hun tog en måned til Spanien og rejste rundt - helt alene. Hendes to voksne børn i Danmark var jo i gang med deres - hendes 22-årige datter, Camilla, med fuldtidsjob som sosusassistent i Horsens, hendes 19-årige søn, Rasmus, med et håndboldeventyr som målmand i Flensburg Handewitt.


Hvis jeg ikke kan være noget for mig selv, kan jeg ikke være noget for andre.

Majbrith Nielsen om at have overskud og se positivt på livet


Ved hjemkomsten fra Spanien kiggede hun nærmere på, hvor hun skulle bo. Det skulle være et sted sådan et sted mellem børnene. Det blev Børkop, og her lejede hun et rækkehus i Børkop Huse og etablerede sin nye virksomhed.

Mor var klar til nyt. Inden for en helt anden branche og nu med kropsterapi og yoga i centrum.

- Det er det bedste, jeg længe har gjort for mig selv, smiler Majbrith Nielsen om processen med at komme fra én verden til en anden.

Og så er der kommet en god sidegevinst: Hun har følt sig velkommen.

- Jeg er faldet godt til og er blevet taget godt imod her i Børkop. Jeg landede det rigtige sted på det rigtige tidspunkt, smiler hun.

Annonce

Være noget for andre

- Det kræver vilje, mind-set, mod og styrke at bevæge sig videre. Men hvis man vil, kan man lave om på sin virkelighed, fortæller hun, der har lært at tage den mere med ro.

- Jeg har selv været igennem stress og angst, en forbigående blodprop i hjernen, opsigelse og brystkræft, så jeg har hele tiden måttet sige til mig selv, at hvis jeg ikke kan være noget for mig selv, kan jeg ikke være noget for andre.

- I dag er jeg stærk, sund og rask. Jeg kan bruge mine erfaringer og evner. Som behandler kan jeg komme op i et helikopter-view i forhold til klienten. Jeg har de professionelle redskaber til at give hjælp til, at man kan slippe de negative tanker og samle på de positive, siger hun.

- Vi er generelt for hårde ved os selv, og det er det, jeg så gerne vil med mit firma: Gøre noget for andre.

Og det er begyndt godt. Der er allerede stor efterspørgsel på hendes yogahold mandag aften og tirsdag morgen, så hun overvejer at udvide til andre dage også.

Annonce
Egtved For abonnenter

Uroen breder sig på Firehøjeskolen: 'Den er også gal hos os, og det er faktisk bekymrende'

Danmark

Onsdagens smittetal sætter ny rekord - nærmer sig 39.000 tilfælde

Annonce
Annonce
Annonce
VEJLE

Nyt spisested på markant hjørne i Vejle: Brødre vil tage gæsterne med på en gastronomisk rejse

Alarm 112 For abonnenter

Carsten fik et chok, da han så en mand på løbehjul midt på Vejlefjordbroen: 'Bilisterne dyttede, men det ragede ham en skid. Han gav dem bare fingeren'

Vejle

Direktøren tager en chance: Løkke får DGI Huset til rabatpris, når hans nye parti skal stiftes

Hedensted For abonnenter

73-årige Oda bor alene, men skifter de grønne skraldeposer dagligt: De lugter og går i stykker, hvis de bliver fyldt

For abonnenter

Klokken 11.50 i går døde Knud-Erik Dam - han besluttede det selv og så frem til det

Erhverv For abonnenter

Camillas spisested skal rives ned: Nu åbner kokken fra Skibet restaurant et sted fyldt med huller

Erhverv For abonnenter

Politikerne er enige: Derfor skal cykelhandleren ikke rive sin tilbygning ned - selvom den er ulovlig

Børkop For abonnenter

Nynne og Noor har udsigt til mange nye kammerater: Lille skole forventer at blive dobbelt så stor

Danskere advares - situation i Ukraine kan ændres hurtigt

Jelling

Corona har for alvor gjort sit indtog på skolerne: - Vi har været nede på fem elever i en klasse

Kultur For abonnenter

Fra hippie-miljø i Aarhus til sognepræst i Hedensted

Alarm 112

Bilist stak af: Have i Bredballe raseret af bil

Annonce