Annonce
Børkop

Et helt nyt liv: Majbrith solgte huset, flyttede til Børkop og blev kropsterapeut

Kropsterapeut Majbrith Nielsen har fokus på kraniosakral terapi, øreakupunktur, yoga og body map system, og hun er flyttet ind i rummelige lokaler på Brøndsted Møllevej. Foto: Jørgen Hasseriis
Det har været et vildt år for Majbrith Nielsen. Hun blev opsagt i sit job i Herning, satte sit hus til salg, flyttede til Børkop, fik brystkræft - og har nu åbnet klinik med kropsterapi og yoga på menuen.

Børkop: Det er en tilflytter, der står bag det nye firma på Brøndsted Møllevej 102 i Børkop, Mainico.

Majbrith Nielsen har nemlig realiseret en drøm. Hun er sprunget ud i noget helt nyt og har åbnet sin egen klinik, hvor hun tager imod sine klienter som kropsterapeut med kraniosakral terapi, øreakupunktur, yoga og body map system på menuen.

Mainico åbnede 19. september, præcis et år efter, at hun blev opsagt i sit tidligere job.

Annonce
Væk med stress og ømhed i ryg og nakke. Smerter i sjæl eller krop kan lindres hos Mainico, siger kropsterapeut Majbrith Nielsen, der står bag det nye firma i Børkop. Foto: Jørgen Hasseriis
Efter operation for en kræftknude i brystet og 15 strålebehandlinger føler Majbrith Nielsen sig stærk, sund og rask. Foto: Jørgen Hasseriis

56-årige Majbrith Nielsen har arbejdet et halvt liv i transportbranchen og kommer fra Favrskov. I foråret flyttede hun så til Børkop. For at prøve noget nyt.

Tog en beslutning

For mange år siden tog hun en uddannelse som kraniosakral terapeut, men sideløbende var hun en central del af administrationen i transportfirmaet Lemans filial i Herning. Hun var firmaets blæksprutte, hende, alle kendte. Medarbejderen, der var fuld af energi. Men så blev hun sagt op, da chefen rejste.

Den var ikke lige så nem at sluge, men allerede om natten - efter opsigelsen - gik det op for Majbrith Nielsen, hvor hun skulle hen i sit liv.

- Jeg tog en beslutning. Jeg havde længe drømt om at starte mit eget. Så jeg besluttede at sætte mit hus til salg. Flytte og tage hul på noget nyt, fortæller hun.

Det nye var egentlig at blive kropsterapeut, fordi hun i mange år havde praktiseret kraniosakrale behandlinger i sin fritid, men da hun nu stod uden tag over hovedet, skulle hun lige have et par mellemregninger på plads.

Annonce

Mor klar til nyt

Hun tog en måned til Spanien og rejste rundt - helt alene. Hendes to voksne børn i Danmark var jo i gang med deres - hendes 22-årige datter, Camilla, med fuldtidsjob som sosusassistent i Horsens, hendes 19-årige søn, Rasmus, med et håndboldeventyr som målmand i Flensburg Handewitt.


Hvis jeg ikke kan være noget for mig selv, kan jeg ikke være noget for andre.

Majbrith Nielsen om at have overskud og se positivt på livet


Ved hjemkomsten fra Spanien kiggede hun nærmere på, hvor hun skulle bo. Det skulle være et sted sådan et sted mellem børnene. Det blev Børkop, og her lejede hun et rækkehus i Børkop Huse og etablerede sin nye virksomhed.

Mor var klar til nyt. Inden for en helt anden branche og nu med kropsterapi og yoga i centrum.

- Det er det bedste, jeg længe har gjort for mig selv, smiler Majbrith Nielsen om processen med at komme fra én verden til en anden.

Og så er der kommet en god sidegevinst: Hun har følt sig velkommen.

- Jeg er faldet godt til og er blevet taget godt imod her i Børkop. Jeg landede det rigtige sted på det rigtige tidspunkt, smiler hun.

Annonce

Være noget for andre

- Det kræver vilje, mind-set, mod og styrke at bevæge sig videre. Men hvis man vil, kan man lave om på sin virkelighed, fortæller hun, der har lært at tage den mere med ro.

- Jeg har selv været igennem stress og angst, en forbigående blodprop i hjernen, opsigelse og brystkræft, så jeg har hele tiden måttet sige til mig selv, at hvis jeg ikke kan være noget for mig selv, kan jeg ikke være noget for andre.

- I dag er jeg stærk, sund og rask. Jeg kan bruge mine erfaringer og evner. Som behandler kan jeg komme op i et helikopter-view i forhold til klienten. Jeg har de professionelle redskaber til at give hjælp til, at man kan slippe de negative tanker og samle på de positive, siger hun.

- Vi er generelt for hårde ved os selv, og det er det, jeg så gerne vil med mit firma: Gøre noget for andre.

Og det er begyndt godt. Der er allerede stor efterspørgsel på hendes yogahold mandag aften og tirsdag morgen, så hun overvejer at udvide til andre dage også.

Annonce
Vejle For abonnenter

Medarbejder på plejecenter er dybt frustreret: - Lige nu er det egentlig kaos

Trafik og politi

Følg med her: Få seneste nyt om trafik og politi

Danmark

Mandagens coronatal: Fortsat under 100 indlagte - 17 i respirator

Annonce
Annonce
Annonce
Hedensted For abonnenter

323 dage efter corona har Helle fået besked fra senfølgeklinik: Det svarer til en hjerneskade - og det kan blive kronisk

Erhverv For abonnenter

Martin og Allan drak en flaske Ron Zacapa-rom, da de udtænkte deres prisvindende virksomhed: Nu er de blevet købt af amerikanere og har kunder i 26 lande

Alarm 112

Aggressiv gæst kunne ikke få udleveret sin jakke i garderoben - det var der dog en god grund til

Debat For abonnenter

Ældre, demente og personalet på plejehjem råber om hjælp: Tak for opråbet, Nancy Marie og Mie - I er hverdagens helte

Vejle

Vejles måske mindste fødevarebutik synger på sidste vers: - Jeg er så ked af det

Egtved For abonnenter

Nej, Jelling, I har ikke kommunens kedeligste rundkørsler - det har vi

Børkop For abonnenter

Christina og Louise er jævnaldrende frisører: Og derfor er deres nye salon atypisk

Trafik og politi

Følg med her: Få seneste nyt om trafik og politi

Vejle

Afgørende vej skal lukkes for trafik igen: Ukendte ledninger forhindrede arbejde med kæmpe-rør

Danmark

Giftige svampe kostede Tikko livet: Nu melder dyrehospital om flere døde hundehvalpe

Navne

Stifter af designkoncern med base i Horsens er død: Benny gjorde sine designdrømme til virkelighed

Vejle For abonnenter

Her er ugens bolighandler i Vejle Kommune: Ugens dyreste fik hammerslag ved 8.900.000 kroner

Erhverv

Kærestepar har købt velkendt butiksejendom: - Det er den største Ikea-test, vi kan tage sammen

Annonce