Annonce
Debat

Et kildent spørgsmål er nu, under hvor meget ideologisk vås granskningskommissionen vil prøve at begrave statsministerens ansvar for at have begået et dokumenterbart grundlovsbrud

Uffe Lindum. Arkivfoto

Læserbrev: Når rigsretsanklageren som meddelt i pressen mener, at fhv. minister Inger Støjberg bør fire måneder i skyggen, må spørgsmålet være, om statsministerens dokumenterede grundlovsbrud skal være gratis?

Det må være afvejningen, for i rigsretssagen strides de lærde jo om, hvad der faktuelt er sagt og/eller gjort.

I granskningssagen strides de lærde ikke om det faktuelle, for det står så klart som stjernen Sirius på aftenhimlen:

Annonce

På et pressemøde direkte transmitteret af Danmarks Socialdemokravlenisse-Radio forkyndte statsminister Mette Frederiksen uden forbehold, at alle mink skulle slås ihjel, hvilket var det samme som at fratage ejerne ejendomsretten (lig med ekspropriation!), og først bagefter fandt den alvise regering ud af, at Grundlovens ubetinget foreskrevne lovgrundlag manglede.

Men den således overflødige "granskningskommission" fnulrer i stedet rundt med, hvad der i sammenhængen er bagateller såsom, hvem der har sendt hvilke sidenhen slettede sms'er til hvem og hvornår.

Ud over det bevislige grundlovsbrud har statsministeren til overmål sagt, at hun og regeringen ikke vidste, at der skulle en lov til! Det er sandelig overbevisende i og med, at folketingsmedlemmer skriver under på at ville holde Grundloven.

Underskriverne har altså ifølge egne ord ikke anet, hvad de skrev under på, og departementschef BBB's (Barbara Beatrice Bertelsen, red.) arrogante gebærder i kommissionen vidner om, at hun åbenbart søger at bortforklare, at hun heller ikke var opmærksom på det manglende og altså mod alle forventninger inkl. hendes egne har fejlet!

Et kildent spørgsmål er nu, under hvor meget ideologisk vås granskningskommissionen vil prøve at begrave statsministerens ansvar for at have begået et dokumenterbart grundlovsbrud - for vær sikker på, at den prøver!

Det er selve dens underliggende kommissorium! I politik er det nemlig ikke tanken, men BBB-bagtanken, der tæller!

Endnu mere spændende bliver det, jf. skandalen i 1959-60 efter Grønlandsskibet "Hans Hedtoft"s forlis (næsten symptomatisk, at skibet havde navn efter en socialdemokrat!), om Folketingets flertal også denne gang finder sig i massiv socialdemokratisk arrogance og despekt for folket, folkestyret og dettes lovgrundlag!

Uffe Lindum

Endnu mere spændende bliver det, jf. skandalen i 1959-60 efter Grønlandsskibet "Hans Hedtoft"s forlis (næsten symptomatisk, at skibet havde navn efter en socialdemokrat!), om Folketingets flertal også denne gang finder sig i massiv socialdemokratisk arrogance og despekt for folket, folkestyret og dettes lovgrundlag!

Annonce
Vejle Boldklub For abonnenter

Kampen minut for minut: Sådan tog VB et kæmpe point mod superligaens tophold

Danmark

Søndagens coronatal: Yderligere 11 er døde - 4326 har fået en positiv test

Annonce
Annonce
Annonce
Erhverv

Har du også undret dig over mennesker med gule overtræksdragter og 'uhyggelige' åndedrætsværn på Damhaven? Mystisk lugt har ført til overraskende opdagelse

Vejle For abonnenter

Nyt system til 100 mio. kr. skal forhindre trafikkaos på Storebæltsbroen: Derfor vil det ikke virke på Vejlefjordbroen

Vejle Boldklub

Han blev den helt store helt for VB med en flot scoring i overtiden: Vi kan alle være stolte

Vejle Boldklub For abonnenter

Karakterbogen: VB leverede en god præstation - tre mand ragede dog højere op end resten

Løvkvist: Messerschmidt kæmper for at vriste magten ud af døende hænder

Børkop For abonnenter

Undersøgelse viser overraskende resultat: Jordskred i stort sommerhusområde griber om sig - kan gøre skade på bebyggelser

Debat For abonnenter

Ingen grund til panik: Ny mutation klarer vi også med selvdisciplin og videnskab

Vejle

Lukket café skabte problemer bag lågen: Men så trådte Tortilla Flats til

Skoleleder om mulig Omikron-variant: Der er så mange ansatte, der skal testes, at vi ikke kan tage imod elever

Vejle Boldklub

VB slog til dybt inde i tillægstiden: Tog point fra topholdet

Erhverv For abonnenter

Skal du have en varmepumpe? Vejlefirma leverer trods varemangel

Give

Efter salg til Stofa: Fællesantenne overfører millionbeløb til det lokale foreningsliv

Annonce