x
Annonce
Egtved

Et like kan skaffe penge til halprojekt

Halbestyrelsen håber, at så mange som muligt vil bakke op om halprojektet via Realdania-kampagnen, så planen om at realisere første etape inden årets udgang kan holde stik. Visualisering: Spektrum Arkitekter
ØSVN-Hallens bestyrelse har ansøgt Realdania om 500.000 kroner til opgradering af hallen via kampagnen Underværker. Bestyrelsen opfordrer folk til at like projektet, da det er med til at vise en stor lokal opbakning.

Øster Starup: ØSVN-Hallen skal opgraderes, men før det kan ske, skal de sidste penge i hus. I den forbindelse har hallens bestyrelse søgt en række fonde.

Blandt andet har bestyrelsen indsendt projektet til kampagnen Underværker under Realdania. Her er der søgt 500.000 kroner, som skal være med til at finansiere første etape af halprojektet.

På kampagnens hjemmeside har bestyrelsen oprettet en projektbeskrivelse, der fortæller lidt om projektet, og nogle af visualiseringer af det færdige projekt. Her kan man samtidig give et like og på den måde vise sin opbakning.

- Vi er allerede over de 200 likes, som er kravet for, at projektet går videre til bedømmelse, men vi vil meget have flere likes, siger halbestyrelsesformand Jane Iversen.

Antallet af positive tilkendegivelser er nemlig ét blandt flere kriterier, som de forskellige projekter bliver vurderet ud fra.

- Vi vil gerne have så mange likes som muligt, så vi kan vise, at vores projekt har en bred opbakning. Vi tror, det vil gøre et godt indtryk, når projekterne skal vurderes, lyder det fra Jane Iversen.

Halbestyrelsen har på sin facebook-side skrevet en opfordring om, at man går ind og giver et like.

- Desværre virker det til, at nogle har misforstået, hvor man skal "like". Det tæller ikke, hvis man "liker" vores facebook-opslag. Man skal derimod ind på siden med projektbeskrivelsen og "like", før det tæller, forklarer hun.

Man kan nå at vise sin opbakning via Underværkers hjemmeside frem til og med 27. marts klokken 12.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Vejle

Efter udbrud af corona på plejehjem: - Vi gør alt for at passe på beboere og medarbejdere

Vejle

Efter corona-udbrud på plejehjem i Vejle: 11 beboere er lige nu i isolation

Annonce