Annonce
Jelling

Et nyt og større Rema 1000 slog dørene op i Jelling

I næsten et halvt år er der arbejdet på at udvide Rema 1000 i Jelling. Både butikken og parkeringsarealet er blevet markant større. Dertil kommer en ny indgangsportal og en helt ny indretning i butikken, som er blevet mere lys og luftig. Foto: Morten Pape
Efter knap et halvt år med udvidelse og en renovering af Rema 1000 i Jelling, står butikken nu klar til brug. Kunderne har allerede rost de nye forhold, som tæller en fordobling af parkeringspladserne og 215 kvadratmeter ekstra butiksareal.
Annonce

Jelling: Næsten et halvt år er gået med udvidelse, mens de to seneste uger er brugt på intensive arbejdsdage fra morgen til aften, da butikken blev piftet op fra gulv til loft og fra ende til anden.

Og søndag 12. juli klokken ni genåbnede Rema 1000 i Jelling igen og slog dørene op til en ny og større butik.

1150 kvadratmeter er butikken og lageret i alt vokset til fra 800. Heraf er 550 kvadratmeter butiksareal vokset til 765, mens fliser, kølemøbler, frysere, lagerplads, reoler og varer har fået den helt store tur. Også indgangsportalen er splinternyt.

Og genåbningen af butikken fik rosende ord med på vejen af kunderne, fortæller købmand i Rema 1000 i Jelling, Kristina Hvelplund.

- Der har været smæk på den seneste tid. Hele butikken er stort set gennemrenoveret, og vi har med en lukkede døre for kunderne kæmpet med sved på panden de seneste 14 dage. Alt sammen for at kunderne skal føle sig velkommen i vores nye og moderne rammer med en bedre udluftning og mere lys. De besøgende var meget tilfredse med den nye butik og havde kun gode ting at sige om den, fortæller den tilfredse købmand.

Siden lørdag 27. juni har Rema 1000 i Jelling holdt dørene lukket for kunderne. Tiden er brugt på at modernisere butikken, så den giver kunderne et indtryk at være en helt ny butik. Foto: Morten Pape

Årsagerne til udvidelsen af butikken har været, at tiden løb fra bygningen og interiøret, og at pladsen til sidst blev trang og til besvær.

- Vi har vækstet økonomisk de seneste år, og butikken var simpelthen blevet for gammel og trængte til en opdatering. En tid kom, da vi ikke længere kunne have plads til varerne på lageret og hylderne, og derfor så vi os nødsaget til at udvide, siger Kristina Hvelplund.

Annonce

Kan tiltrække nye kunder

Antallet af parkeringspladser uden for butikken er næsten fordoblet fra 35 til 60 parkeringsbåse. Dog mangler der afmærkning ved nogle af dem, hvilket der kommer styr på i ugens løb.


Vi har vækstet økonomisk de seneste år, og butikken var simpelthen for gammel og trængte til en opdatering. En tid kom, da vi ikke længere havde plads til varerne, og derfor så vi os nødsaget til at udvide.

Kristina Hvelplund


Om udvidelsen af butikken og lageret kræver flere ansættelser, end de omkring 20 medarbejdere, der i øjeblikket er beskæftiget i butikken, vil Kristina Hvelplund endnu ikke forholde sig til.

- Tiden må vise, om det bliver nødvendigt at få flere medarbejdere ansat. Det kommer meget an på omsætningen de kommende måneder. Jeg har jo de samme kunder, men det kan sagtens være, at vi kan tiltrække nogle nye med denne renovering og udvidelse, vi netop har foretaget os, siger købmanden.

Butikkens parkeringsareal er vokset fra 35 til 60 parkeringsbåse, hvoraf nogle fortsat mangler at blive afmærket. Foto: Morten Pape

På genåbningsdagen var 1200 kunder inde at handle i butikken, hvilket er mere end normalt og et meget højt antal i en sommerferie. Men om den store fremgang kan fortsætte, er dog endnu uvist.

- Det var nærmest rekord på genåbningsdagen, og jeg kan håbe på, det kan fortsætte sådan, fortæller Kristina Hvelplund.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce