Annonce
VB

Et roligt vindue venter i Nørreskoven

VB-truppen er i gang med forberedelserne til den kommende halvsæson, og foreløbig har fire spillere denne vinter sagt farvel til VB. Desuden er yderligere mindst et par stykker på vej væk. Arkivfoto: Mette Mørk
Årets første transfervindue hos Vejle Boldklub bliver mere stille end januar-vinduerne i både 2018 og 2019.

Vejle: Det trækker op til et usædvanligt roligt januar-vindue i Nørreskoven.

De seneste par år foregik det hektisk aktivitet, men januarvinduet i 2020 kommer til at afvige en hel del fra det tilsvarende vindue i både 2018 og 2019.

I 2018 jagtede VB ihærdigt en afløser for topscorer Dominic Vinicius, som netop var solgt til en kinesisk klub, og for et år siden handlede vinduet om at spidse holdet til i forhold til den forestående overlevelseskamp i Superligaen.

Denne gang er der ifølge klubbens tekniske chef Jacob Krüger ikke oplagte huller, som skal lukkes, og bredden er også langt henad vejen, som den skal være.

- Vi kigger efter forstærkninger, og det er oplagt, at vi nok henter noget ind offensivt, efter vi sagde farvel til Brenner og Vintinho, siger Jacob Krüger.

VB sagde allerede i december farvel til de to offensiv-spillere, og derfor mangler der ifølge Jacob Krüger lidt til offensiven.

En overgang så det også ud til, at VB måtte kigge lidt på forsvaret, da der længe var usikkerhed om Malte Amundsens knæskade. Det har vist sig, at han bliver klar til sæsonstarten, men var han ikke blevet det, skulle der ifølge Jacob Krüger være hentet noget ind til bagkæde.

- Nu har vi tre backs og kan til nød bruge Thomas Gundelund, så vi er dækket ind, mener Jacob Krüger.

Annonce

Til- og afgang i VB

Tilgang: Leonel Montano (B93).
Afgang: Mathias Hebo Rasmussen (Lyngby), Vintinho (Helsinki IFK, lejeaftale), Adama Fofana (Helsinki IFK, lejeaftale), Brenner (S.C. Internacional, lejeaftale ophævet).

Yderligere et par stykker kan forsvinde

Som udgangspunkt handler januarvinduet om at nedbringe antallet af spillere i førsteholdstruppen, og foreløbing er som nævnt Brenner og Vintinho væk, Adama Fofana er sendt ud på en lejeaftale, og en del tyder på, at Thais Damgaard spiller foråret på en lejeaftale hos Middelfart. Desuden er Mathias Hebo Rasmussen, der spillede efteråret hos Silkeborg, solgt, og så kineseren Wang Zhenao til prøvetræning hos en kinesisk klub.

- Jeg vil ikke udelukke, at yderligere et par stykker forsvinder, siger Jacob Krüger.

Og så findes der selvfølgelig den mulighed, at der kommer bud på spillere, klubben ikke kan sige nej til.

- Det kan ske, men ellers er det vores plan, at de, som spillede meget i efteråret, også er her i foråret, siger Jacob Krüger.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Sport

navne

Egtved

Se billederne: Vejlevej er spærret - det vil koste op mod en million kroner at få den fikset

Annonce