x
Annonce
Læserbrev

Et teaterdrama

Læserbrev: Sagen om nedlukningen af Mungo Park handler om andet end et eksperimenterende teater af høj kvalitet, som har sat Kolding på landkortet og vist, at vi i Kolding Kommune har mere at byde på end mange af vores omkringliggende kommuner. Sagen handler også om mangel på politisk samarbejde.

Vi er lige nu i en krisetid, hvor vi både på landsplan og faktisk også lokalt viser, at vi kan det brede samarbejde om corona-virussen. Så lad os nu også finde en løsning, hvor Mungo Park (fra 1. maj Teater Tid) kan eksistere. De mange læserbreve i avisen har vist, at teatret har stor betydning for vores by. Vi må kunne finde en løsning, hvor teatret bevares og udvikles, og hvor alle parter kan se en fremtid for teateret.

Det vil glæde mange folk i denne tid, at vi som politikere viser demokratiets styrke og finder en god løsning i denne sag.

Lad os tale os til rette og få sagen alsidigt belyst og igennem dialogen finde en løsning, hvor vi også har eksperimenterende teater af høj kvalitet i Kolding Kommune i fremtiden. Det vil klæde os alle at finde en løsning og få det politiske samarbejde tilbage på sporet.

Hans Holmer. Privatfoto
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Vejle

Vand fosser ud på Jennumvej

Hedensted

On the Corner kan ikke få corona-lån: Vi ved ikke, hvornår hjælpepakkerne kommer

Vejle

Det tegner foreløbigt godt: Vejle Sygehus bidrager til dansk corona-lyntest

Annonce