Annonce
Trekantområdet

Et velkendt ansigt: Ny halinspektør er på plads i Brenderup Aktivitetscenter

Christian Bejlegaard Thomsen har som ung dyrket gymnastik og spillet fodbold i Brenderup, hvor han er født og opvokset. Privatfoto
Christian Bejlegaard Thomsen er valgt blandt 28 ansøgere og vender nu hjem efter 10 år væk fra sin hjemegn.

Brenderup: 28-årige Christian Bejlegaard Thomsen er ny halinspektør i Brenderup Aktivitetscenter. Han afløser 50-årge Kim Andersen, der efter fem succesrige år denne sommer blev headhuntet til inspektørstillingen i det nyetablerede Idrætscenter Midtfyn.

Formanden for Brenderup Aktivitetscenter, Søren Christensen, fortæller, at centerets nye chef er valgt blandt et stærkt felt på 28 ansøgere.

For mange er det nye ansigt i aktivitetscenteret slet ikke så nyt.  Christian Bejlegaard Thomsen vender efter 10 i eksil i Aarhus hjem til Brenderup, hvor han er født og opvokset og både har dyrket gymnastik og spillet fodbold.

Annonce

Han har også arbejdet i Dagli’Brugsen i Brenderup, været lærervikar på Anna Trolles og Harndrup skoler og bestyrelsesmedlem og instruktør i Brenderup Motion, som han var en af initiativtagerne til.

Christian Bejlegaard Thomsen har taget en kandidatgrad i idræt på Aarhus Universitet og er desuden uddannet som fysiurgisk massør og sportsbehandler. Senest har han været efterskolelærer på Onsild Idrætsefterskole og timelærer på Ollerup Højskole.

Købte hus før jobbet

Christian Bejlegaard Thomsen fortæller, at beslutningen om at flytte retur faktisk blev truffet, før han søgte stillingen.

- Min kæreste og jeg havde netop købt vores drømmehus i Brenderup, da jeg så stillingsopslaget. At jeg så ovenikøbet efterfølgende fik jobbet, er jo ekstra heldigt, fortæller den nybagte halinspektør, der også er uddannet brandmand.

Han mener, at hans akademiske baggrund med fokus på idræt kombineret med hans egen lyst til at dyrke sport er et godt fundament for de opgaver, han skal løse.

- Den ene ting er selve driften af hallen, hvor jeg skal sikre de bedst mulige rammer for brugerne. Jeg skal samtidg bidrage med nye, sportslige events for at skabe yderligere liv i centeret, og det føler jeg mig godt rustet til, siger han og føjer til, at kærestens interesse for rytme- og springgymnastik også hamonerer fint med det nye job.

Annonce
Erhverv For abonnenter

Byggeaffaldet tårner sig stadig op i Højen, selv om virksomheden betaler tusindvis af kroner i bøde hver måned:  'Vi er i fuld gang med at løse problemet'

Danmark

De seneste coronatal: Otte døde og 50 færre indlagte

Annonce
Annonce
Annonce
Vejle

Se video: Gigantiske mængder af sten bliver plumpet i Vejle Fjord: Her skal kunstige rev skabe liv

Navne For abonnenter

Maria så Phillips lille hjerte blinke, men en måned efter var alt forandret: Vi er mange, der mister et barn, før det overhovedet er et 'rigtigt' barn

Kultur

Kan du løse gåden: Den kan tale, den kan skrive. Hvad er den? Preben giver dig svaret - og løfter sløret for et par nyheder

Erhverv

Fastfood- og salatkæde i vækst vil til endnu en jysk by: Men den mangler en vigtig ting for at kunne åbne

Minister til udkanten: Hvis I vil have en legeplads, skal I levere vindmøller og solceller

Vejle

Se videoen: Margit havde ikke strikket i 35 år - så blev hun draget af den gule farve og lægger nu sidste hånd på en 300 kvadratmeter stor og 600 kilo tung førertrøje

Alarm 112 For abonnenter

De brølende 70'ere: 'Hit med pengene': Sparekasserøver var rystende nervøs

For abonnenter

Randers-gigant har minus på 70 millioner og to topfigurer er væk: Men ny direktør vil udvide og ansætte flere

Erhverv For abonnenter

Populær café mister forpagter efter seks år: Ét særligt problem får Dorthe til at give op, selv om der er gæster nok

Jørgen Olsen efter brors kræftsygdom: Den gamle cirkushest i mig skal videre

Kultur

Advarsel: Jelling har ingen veje: Tag hellere toget - med rabat

KLUMME For abonnenter

Sidste festivaltur med skipper Charlie ved roret

Kultur

Musikfestival passerer 650.000 gæster i år - så mange var vi og her er hovednavnene år for år

Annonce