Annonce
Trekantområdet

Et velkendt ansigt: Ny halinspektør er på plads i Brenderup Aktivitetscenter

Christian Bejlegaard Thomsen har som ung dyrket gymnastik og spillet fodbold i Brenderup, hvor han er født og opvokset. Privatfoto
Christian Bejlegaard Thomsen er valgt blandt 28 ansøgere og vender nu hjem efter 10 år væk fra sin hjemegn.

Brenderup: 28-årige Christian Bejlegaard Thomsen er ny halinspektør i Brenderup Aktivitetscenter. Han afløser 50-årge Kim Andersen, der efter fem succesrige år denne sommer blev headhuntet til inspektørstillingen i det nyetablerede Idrætscenter Midtfyn.

Formanden for Brenderup Aktivitetscenter, Søren Christensen, fortæller, at centerets nye chef er valgt blandt et stærkt felt på 28 ansøgere.

For mange er det nye ansigt i aktivitetscenteret slet ikke så nyt.  Christian Bejlegaard Thomsen vender efter 10 i eksil i Aarhus hjem til Brenderup, hvor han er født og opvokset og både har dyrket gymnastik og spillet fodbold.

Annonce

Han har også arbejdet i Dagli’Brugsen i Brenderup, været lærervikar på Anna Trolles og Harndrup skoler og bestyrelsesmedlem og instruktør i Brenderup Motion, som han var en af initiativtagerne til.

Christian Bejlegaard Thomsen har taget en kandidatgrad i idræt på Aarhus Universitet og er desuden uddannet som fysiurgisk massør og sportsbehandler. Senest har han været efterskolelærer på Onsild Idrætsefterskole og timelærer på Ollerup Højskole.

Købte hus før jobbet

Christian Bejlegaard Thomsen fortæller, at beslutningen om at flytte retur faktisk blev truffet, før han søgte stillingen.

- Min kæreste og jeg havde netop købt vores drømmehus i Brenderup, da jeg så stillingsopslaget. At jeg så ovenikøbet efterfølgende fik jobbet, er jo ekstra heldigt, fortæller den nybagte halinspektør, der også er uddannet brandmand.

Han mener, at hans akademiske baggrund med fokus på idræt kombineret med hans egen lyst til at dyrke sport er et godt fundament for de opgaver, han skal løse.

- Den ene ting er selve driften af hallen, hvor jeg skal sikre de bedst mulige rammer for brugerne. Jeg skal samtidg bidrage med nye, sportslige events for at skabe yderligere liv i centeret, og det føler jeg mig godt rustet til, siger han og føjer til, at kærestens interesse for rytme- og springgymnastik også hamonerer fint med det nye job.

Annonce
Vejle For abonnenter

79-årige Nancy faldt og fik ikke hjælp i 40 minutter, men plejehjemsleder afviser, at der blev begået fejl: 'Vikaren havde travlt med at smøre mad - hun gjorde ikke noget forkert'

Danmark

Fredagens coronatal: Færre smittede - flere indlagte

Annonce
Annonce
Annonce
Vejle

Manglende tider, trælse køreture og lange køer gør det nærmest umuligt at blive testet: 'Hvis ikke man er syg, inden man kommer ind, så bliver man det af at stå i kø udenfor i så lang tid'

Erhverv For abonnenter

Familieejet virksomhed præsterer stort millionoverskud: - Vi forbereder os på endnu en travl periode

Alarm 112

Aggressiv bilist blev stiktosset på parkeringsvagt: Kastede med madvarer og skældsord

Erhverv

Rørte virksomhedsejere modtog pris: - Vi er så heldige at have vind i alle sejl i øjeblikket

Heunicke havde håndskrevne noter fra nøglemøde med i Minkkommission

Hedensted For abonnenter

Posen er rystet voldsomt i fordeling af poster i det nye byråd: Kun én beholder sin formandspost

Erhverv For abonnenter

Omfattende totalrenovering: Bo Gundtoft forvandler central bygning til 10 lejligheder og to erhvervslokaler

Alarm 112

Eksplosioner og gift i landsbyhave: Kendt ægtepar ramt af groft hærværk gentagne gange

Støtteparti indkalder statsminister til hasteforespørgsel: Sundhedsvæsen har brug for redningspakke

Vejle

Borgerne i Sandvad er skuffede: Det er ikke godt nok Mattias Tesfaye

SYNSPUNKT For abonnenter

Efter det bitre opgør mellem de gamle venner i Vejle Byråd: 'Skulle jeg pege på Martin, fordi vi var venner? Den slags kammerateri hører fortiden til'

Vejle Boldklub

Lyt til podcasten om VB: Selvfølgelig er en statue af den største danske spiller nogensinde en god ide

Annonce