Annonce
Billund

Eyebab i Billund laver aftale om distribution i USA og Canada

Thomas Kirkfeldt glæder sig over aftalen, som betyder, at Billund-virksomheden Eyebabs platforme bliver tilgængelige i USA og Canada. Arkivfoto: Keld Stampe.
Den Billund baserede virksomhed Eyebab har indgået en aftale med Vivild Visions i USA og får fremover sine produkter promoveret på den anden side af Atlanten.
Annonce

Billund: Virksomheden Eyebab, der hører hjemme på Ole Kirks Vej i Billund, er blevet international og er nået over Atlanten. Virksomhedens platforme, der bruges til synstræning, bliver med en ny aftale gjort tilgængelig i USA og Canada via virksomheden Vivild Visions, der har hovedsæde i San Francisco.

Vivid Vision samarbejder og distribuerer primært sine produkter til optikere og synstræningsklinikker i USA og Canada, og aftalen giver Eyebab en unik position og synlighed på det amerikanske og canadiske marked for synsrelaterede problemstillinger. Vivid Vision er ligesom Eyebeb specialister i at udarbejde digitale værktøjer, der bl.a. hjælper personer med syns- og koncentrationsbesvær med at træne deres samsyn via bl.a. virtual reality og 3D teknologi.

Neurooptometrist, partner og synsekspert Thomas Kirkfeldt fra Eyebab siger om den nye aftale:

- Den nye aftale med Vivid Vision er et kæmpe skridt for Eyebab i vores ambition om at få distribueret vores digitale synstræningsplatform ud til en meget bred kreds af optometrister og deres klienter ude i verden.

Annonce

Game changer

Det nye samarbejde er endnu en blåstempling af Eyebabs udvikling af digitale værktøjer til synstræning med fokus på at kunne hjælpe mennesker via motiverende og målbare redskaber, der tager afsæt i virtuel teknologi.

- Vi er utroligt glade for, at en så stor spiller som Vivid Vision vælger at tage Eyebabs digitale koncept med i deres distribution til deres mange kunder i USA og Canada, siger Thomas Kirkfeldt.

Thomas Kirkfeldt forventer, at den nye aftale med Vivid Vision vil være en game changer i forhold til at gøre Eyebab endnu mere synlig internationalt.

Annonce

Etableret i 2014

Eyebab blev etableret i 2014 og har siden starten arbejdet på at udvikle og digitalisere virksomhedens portefølje af apps, som bl.a. bruges til træning af samsyn, reaktionstid, koncentration, udholdenhed og hukommelse.

Eyebabs kunder udgøres af den faglige elite inden for synstræning og neurooptometri. Via Eyebabs online synstræningsplatform tilbyder optikerne deres klienter, som måtte opleve visuelle udfordringer, professionelle og motiverende opgaver.

Klienterne kan via Eyebabs platform arbejde med forbedring og genoptræning af deres koncentrations- og arbejdsevne efter f.eks. et trafikuheld eller lignende, der kunne have en indflydelse på deres livskvalitet.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Vejle

Konspirationsteorierne er for alvor kommet til Vejle: 'Jeg kunne bare ryste på hovedet'

Coronavirus

Live:  Rekordmange smittede plejehjemsbeboere døde sidste uge

Annonce