Annoncørbetalt indhold

Få dit vandforbrug fjernaflæst og spar dig selv for besværet

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Mange hus- og boligejere i Trekantområdet kender til problemet. Når både dit el-, vand- og gasforbrug skal aflæses, betyder det, at du enten selv skal gøre det, eller du skal sætte en hel dag af til at blive hjemme, når servicemanden eller -kvinden kommer forbi. Sådan behøver det ikke være. Med fjernaflæsning af dit vandforbrug får du en sikker og præcis måling, så du ikke betaler for mere, end du bruger. Her kan du læse mere om fordelene ved en fjernaflæsning af dit vandforbrug.  

Ved du, hvor meget vand du bruger om måneden? For husejere i Vejle og omegn er det forholdsvis enkelt at finde ud af. Man skal dog lige finde vandmåleren først, og det kan både være en snørklet og beskidt oplevelse. For beboere i lejlighed er det straks en sværere proces, for der deler man vandforbrug med en masse andre i opgangen.

Annonce

Så kan man jo spørge, om ikke det var nemmere, hvis aflæsningen af dit vandforbrug blev digitaliseret, så du kan slå det op på din computer eller en app? Det er bare en af de fordele, der findes med vandmålere med automatisk aflæsning. Her finder du tre fordele ved at få din vandmåler fjernaflæst.

Ikke flere servicebesøg

Ofte kræver en præcis inspektion af din vandmåler et servicebesøg, og det betyder, du skal være hjemme for at lukke vedkommende ind. Det kræver lidt planlægning, da du skal tage fri fra arbejde eller skole, når det er. Men en fjernaflæsning af vandforbruget behøver du ikke længere sætte tid af til det, da det sker automatisk. Her har digitaliseringen gjort det nemmere for både dig og servicepersonen at aflæse dit vandforbrug hurtigt og enkelt.

Fair afmåling af vandforbruget

Bor du i et lejlighedskompleks eller deler opgang med flere, så kan vandforbruget være svært præcisere. Ofte kører det aconto, og vandregningen bliver fordelt ud på alle beboerne. Hvis du ønsker en mere fair fordeling af omkostningerne på det kolde og det varme vand, kan en vandmåler med fjernaflæsning hjælpe dig, så du blot betaler for det, du bruger frem for at stå på måls for andres vandforbrug.

Spar på vandet og hjælp klimaet

Selv små skridt er et skridt på vejen. Undersøgelser har vist, at det sparer på CO2-omkostningerne, hvis alle måler deres vandforbrug individuelt frem for kollektivt, når det kommer til større ejendomme. Når man ikke længere kan bruge vand på alles regning, så begynder beboere også at tænke over, hvor meget vand de faktisk bruger. Og det kan reducere forbruget. Så har du ikke taget fat i din vicevært endnu, så hør vedkommende ad, da der altså både kan være penge at spare, samt mulighed for at belaste klimaet mindre. Og det kommer alle til gode.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.