Annoncørbetalt indhold

Få en ny garderobe med lækkert tøj fra Butik Louise

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Med forårets komme, er det altid dejligt at skifte lidt ud i garderoben. Hos Butik Louise har vi et stort udvalg af smart tøj fra mange forskellige brands. Vi har blandt andet et bredt sortiment af lækre designs fra Philosophy Blues Original (PBO) – dansk mode til den stilbevidste kvinde med sans for kvalitet.


Annonce


Smukt tøj til hverdag og fest fra Philosophy Blues Original

Siden 1994 har man kunnet købe smarte designs fra det danske modebrand Philosophy Blues Original. Mærket er indbegrebet af sofistikeret og stilrent design. PBO skaber smukke beklædningsgenstande til modebevidste kvinder, som er ude efter høj kvalitet. Kollektionerne fra Philosophy Blues Original er populære, og det forstår man godt. Deres sans for design og stilbevidste tilgang til moden, er med til at skabe kollektioner fyldt med smukke kjoler, bukser og meget andet. Uanset om du leder efter noget som du kan have på til en dag på kontoret eller til en fest, så kan du helt sikkert finde det fra Philosophy Blues Original. Disse designs er nemme at sætte sammen på forskellige måder, som kan matche din egen personlige stil.


Find et stort udvalg af tøj i lækker kvalitet hos Butik Louise

Butik Louise fører et væld af spændende og smarte modebrands. Vi gør os umage med at håndplukke kollektioner fra de bedste danske modebrands på markedet, så du kan finde præcis det du har brug for i vores sortiment. Vi har mange forskellige mærker, som du kan gå på opdagelse i, og med et så stort udvalg af både tøj og accessories, er vi helt sikre på at du kan finde det du leder efter. Er du specielt på udkig efter underdele, det vil sige nederdele, bukser og lignende, så kan du hos Butik Louise finde et stort og alsidigt udvalg. Her finder du blandt andet smukke nederdele fra Munthe, smarte bukser fra Naja Lauf eller hippe shorts fra Mos Mosh. Med vores store udvalg af tøj fra kvalitetsbrands, kan du nemt finde nyt og smart tøj til din garderobe.


Vi sørger for en god oplevelse når du shopper

Når man bruger penge på tøj til en ny garderobe, er det altid vigtigt at man får en god oplevelse. Vi synes det er ekstra vigtigt at du som kunde får en god købsoplevelse, og derfor er vi glade for at kunne tilbyde personlig og professionel hjælp til vores kunder. På denne måde kan du få hjælp til at finde præcis det du har brug for til din nye garderobe. Book blot en tid hos en af vores ekspedienter, og oplev hvor nemt det kan være at købe nyt tøj. Som kunde hos os får du altid fri fragt på alle ordrer – det synes vi er god service, og du slipper for ekstraomkostninger.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.