Annoncørbetalt indhold

Få en pæn bolig til boligsalget, indflytningen eller en anden anledning

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Der kan være mange grunde til at skulle gøre dit hjem pænt. Det kan være alt fra økonomiske årsager, generelt velvære eller bare noget andet praktisk. Uanset hvad så er der mange ting man kan gøre for at få et pænere og ryddeligt hjem, som kan være med til at gøre din bolig markant bedre. Dette er alt fra maling, gulvslibning, have oprydning og kosmetiske ændringer i hjemmet. I denne artikel vil vi give dig nogle tips og tricks til at få et markant bedre pænere hjem.


Annonce

Et pænere gulv skaber varme og renhed

Hvis et hjem har været beboet i længere tid uden at beboerne har taget meget hensyn til selve boligen, så kan det i mange tilfælde afspejles på gulvet. Det er blandt andet ridser, små skader eller andre ting på overfladen som gør at der ikke ser lige så jævnt og ensartet ud.

Alt i alt vil det være med til at give et mere sjusket indtryk som kan have indflydelse på potentielle købere eller andre mennesker der bor eller skal til at bo i boligen. Derfor vælger mange udlejere at anvende depositum til istandsættelse af lejligheden, således at den er klar og parat til næste lejer.

Hvis du gerne vil sælge dit hjem eller gøre det en tand mere hyggelig, så kan det være en rigtig god idé at kontakte en gulvsliber virksomhed, som kan hjælpe dig rigtig godt på vej.


Maling kan gøre en rigtig stor forskel

Maling gør faktisk en rigtig stor forskel i hvordan man oplever et rum og derved også hvordan du har det i et givet rum. Selv om det ikke virker som en stor forskel, så kan det se markant anderledes ud ift. Hvilken overflade en bestemt type maling giver, samt hvilken farve den har. Farven kommer nemlig i sammenspil med hele rummets inventar og indretning i et helhedsbillede og er med til at skabe stemningen.

Eftersom at det giver et stort indtryk ift. Stemningen, så kan det også gøre et indtryk til potentielle købere af boligen og derved også økonomisk. Hvis alle potentielle købere elsker huset pga. den følelse de får, så vil der være større sandsynlighed for at de gerne vil byde mere. Derved kan det godt have en økonomisk betydning.

Malingen i sig selv kan altid fjernes og laves om, så her vil man godt kunne sætte en smule økonomisk værdi idet køber ikke behøver at male boligen om.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.