Annoncørbetalt indhold

Få haven gjort klar til sommer til en god pris

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Det kan være dyrt at have en have. Der kan være rigtig meget vedligehold forbundet hermed, og det betyder, at der tit bliver behov for noget nyt udstyr, redskaber og andet, der kan sørge for, at du har en flot og velholdt have at opholde dig i. Alt andet lige, er det jo dejligst, at opholde sig i en have som er velplejet.

Og især i sommerperioden er det noget, der postes mange penge i for nogles vedkommende. Her vil folk gerne skabe den grønne oase, de drømmer om, og derfor bliver der indkøbt alt fra flis, fliser og jord til sand, planter og redskaber – og det er i længden dyrt.

Annonce

Find alt til haven hos Havepris

Derfor kan det være, at du gerne vil finde alle de ting, du skal bare til en god pris. Det er nemlig ikke helt lige meget, hvad det koster, når du har behov for mange ting. Hvis det er noget, du synes, der lyder spændende, så bør du tage et kig online. Det kan for eksempel være inden for på en side som; havepris.dk.

Her er det nemlig muligt for dig at finde alverdens ting til haven til en rigtig god pris. Og selvom prisen er lav, er der selvfølgelig ikke blevet gået på kompromis med kvaliteten.

Alt fra jord og muld til grus og sand

Og det er faktisk lige meget, hvad du leder efter af naturlige materialer.

Det kan være for eksempel forskellige former for flis som træflis, barkflis og kakaoflis, eller det kan være jord og muld som højbedsmuld, jordforbedring, kompost, plantemuld, topdressing og spagnum – det hele finder du hos Havepris.

Men tag også et kig på udvalget af sand og grus, som rummer både afretningssand, afretninsgrus, sandkassesand, støbesand, strandsans, ærtesand, støbemix, granitskærver, stenmel, stabilgrus, nøddesten og pigsten.

Bestil allerede i dag

Med det store udvalg er der helt sikkert det, du skal bruge til din have.

Det kan for eksempel være, at du skal bruge noget træflis til dine bede for at holde bestanden af ukrudt nede. Det kan være, at du har behov for topdressing for at få en flot græsplæne, eller måske er det nærmere sand til den nye terrasse eller grus til din indkørsel, du leder efter.

Bestil det hjem som du skal bruge allerede i dag, så du kan komme i gang med arbejdet. Det handler nemlig om at være klar, når sommeren kommer, således de varme dage kan nydes i haven og på terrassen.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.