Annoncørbetalt indhold

Få inspiration til din indretning

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Man kan godt blive lidt træt af, at komme hjem til en bolig, hvor alting ligner sig selv hver evig eneste dag. Nogle gange kan det gøre underværker for humøret, hvis man skifter lidt ud og på den måde puster nyt liv i tingene. Går du og har en drøm om et specifikt møbel, der ville være prikken over i’et i din bolig? Så kan det være, at det er dit kald at gå på opdagelse i Bolighuset, hvor der findes et væld af smukke kvalitetsmøbler. Her er der fokus på kvalitet, og møblerne har dermed også en lang levetid. Hvis du investerer i kvaliteten, så varer den også ved.


Annonce

Giv din bolig en makeover

Mange kan sikkert genkende, det med at dagdrømme om hvordan ens boligindretning potentielt kunne komme til at se ud. Det kan nogle gange godt være lidt urealistiske idéer, og især hvis budgettet ikke helt rækker til det. Det behøver dog ikke at sætte en stopper for, at du kan realisere dine boligdrømme. Hos Bolighuset, som er førende indenfor alt hvad der hedder møblementer og indretning, kan du gøre dig gode fund til prisen. Det behøver ikke at koste mange penge, at finde møbler i god kvalitet. Bolighuset har desuden en stor udstilling i deres fysiske bolighus i Ringkøbing, hvor du kan få masser af inspiration til indretningsstil.


Vær din egen indretningsarkitekt

Du behøver ikke at være en uddannet indretningsarkitekt, for at komme til at bo pænt og stilrent. Det er nemlig noget du helt selv kan klare, uden professionel hjælp. Desuden bliver det mere personligt og hyggeligt, hvis du også selv er herre over hvordan indretningen skal se ud. Hvis du er meget til en minimalistisk indretning, så udbyder Bolighuset bl.a. sofaer og kontormøbler, som har et simpelt og klassisk design. Du kan altså være helt sikker på, at du i gode hænder, hvis du besøger deres online hjemmeside eller deres fysiske bolighus.


‘A little goes a long way’

Nogle gange kan indretningen godt komme til at se lidt rodet ud, hvis man har for mange møbler ved siden af hinanden, eller overflødige nipsting. Derfor kan det være en god idé at rydde lidt ud, i hvilke møbler du har, og i hvilke du måske ikke bruger lige så meget. Hvis du også gerne vil indrette dig efter den minimalistiske stil, så taler udtrykket ‘a little goes a long way’ også for sig selv i den sammenhæng. Du går dermed ikke galt i byen, hvis du kigger inde hos Bolighuset, og får ny inspiration til dit indretningsprojekt i den minimalistiske genre.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.