Annoncørbetalt indhold

Få lyst til at smile med tænder

Det er helt normalt at være utilfreds med sine tænder, og der kan være flere årsager til denne utilfredshed.

Dette indhold er sponsoreret

Nogle er utilfredse med farven på tænderne, andre har en knækket tand, og nogle har skæve tænder. Uanset hvad problemet er, vil der være en løsning, der kan give dig det flotte smil tilbage.

Hvis du har skæve tænder eller andre tandstillingsproblemer som for eksempel tætsiddende tænder, overbid, underbid eller noget helt andet, kan du overveje en tandregulering med Invisalign.

Usynlige skinner og effektiv behandling

Invisalign er en tandregulering med masser af fordele. En af de helt afgørende er, at skinnerne er gennemsigtige, og at det dermed i modsætning til ved de traditionelle skinner ikke er tydeligt, at du har bøjle på tænderne. Du kan dermed smile løs og vise tænderne frem, allerede mens behandlingen er i gang.

En anden fordel ved Invisalign er, at behandlingstiden er kortere end ved den traditionelle tandbøjle. Typisk vil behandlingen vare et sted mellem 6 og 18 måneder, og det afhænger fuldstændigt af graden af behandling. I særligt milde tilfælde vil behandlingen dog kun tage 1-2 måneder, så du vil lynhurtigt få det smil, du drømmer om.

Du vil få udskiftet dine skinner hver uge, og den nye skinne vil kun afvige 0,2-0,3 mm fra den forrige. Det betyder, at reguleringen er mere nænsom og bliver delt op i mindre trin. Derfor vil dine tænder ikke som med en traditionel tandbøjle blive udsat for store forandringer, der kan gøre ondt.

Skinnerne giver dig i øvrigt en stor frihed og fleksibilitet, da du kan tage dem af. Det betyder, at du ikke behøver at have dem på, mens du spiser, og de vil være nemme at rengøre. Invisalign er derfor en hygiejnisk og fleksibel løsning.

Hvis du er blevet nysgerrig på tandreguleringen, kan du læse meget mere om den og behandlingsforløbet på hjemmesiden.

Dette indhold er sponsoreret

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.