Annonce
Erhverv

Få mere ud af kronerne: Pengerådgivning har åbnet kontor i Vejle

Det nye firma Pengerådgivning har åbnet kontor i Iværksætterhuset i Havneparken 2. Her tager Mortan Storm og Casper Johansen imod. Foto: Flemming Larsen
Pengerådgivning har åbnet nyt kontor i Havneparken, hvor de to rådgivere Mortan Storm og Casper Johansen tager imod.

Vejle: Det kan være en god idé at tale sin økonomi igennem med en professionel - og uafhængig - rådgiver. Det gælder blandt andet, hvis man står for at skulle til at købe bolig, eller hvis man er boligejer.

Det er budskabet fra Pengerådgivning, der netop har åbnet kontor i Havneparken 2 i Vejle.

- Ni ud af 10 sparer penge med vores hjælp, når vi forhandler med banker og realkreditinstitutter om billigere lån i forbindelse med boligkøb eller omlægning af lån. Jeg er selv tidligere bankrådgiver, så jeg ved lige, hvor jeg kan trykke bankerne på maven, så man sparer penge, fortæller Mortan Storm.

Annonce

Som tilføjer, at det kan være rigtig godt ikke at stå alene som køber over for sælger, mægler og bank.

Pengerådgivning er en rådgivningsvirksomhed med base i København, som fra 2016 har tilbudt uvildig bank- og boligrådgivning til private.

På kundens side

Efter mødet forhandler Pengerådgivning med banker og realkreditinstitutter og indhenter flere tilbud på kundens vegne. Mortan Storm understreger, at man kun betaler for rådgivningen, hvis der er noget at spare, og siger ja til et tilbud.

At Pengerådgivning arbejder uvildigt, ser firmaet som en vigtig forskel fra andre rådgivere.

- At vi er uvildige betyder, at vi ikke arbejder for andre end dig. Vi er udelukkende på din side i modsætning til en bankrådgiver, som skal sælge bankens produkter, og andre økonomiske rådgivere, som får penge af banker for at sælge deres produkter til dig. Vi har selvfølgelig også tilladelser af Finanstilsynet til at rådgive, fortæller Casper Johansen.

Med åbningen af kontoret i Vejle håber Mortan Storm og Casper Johansen på at hjælpe endnu flere vejlensere med at spare tid, penge og besvær.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Debat

Jeg havde ellers glædet mig!

Kultur

Jelling har en plan: Når du ikke må komme på festival - kommer festivalen hjem til dig

Annonce