Annoncørbetalt indhold

Få mest muligt ud af din pension med en uvildig gennemgang

Denne artikel indeholder annonceret indhold.

Har du en pensionsordning? Så er du kommet til det rette sted. Læs om Danmarks største pensionsmægler APC Forsikringsmæglere her i denne artikel, og bliv klogere på, om du har den mest optimale pensionsordning, eller hvordan du kan få det.

Hvis du godt kunne tænke dig at få mere ud af din pension, så kan du med fordel få optimeret din pension hos APC Forsikringsmæglere. Hvordan du kan få mere ud af din pension, uden at du selv skal betale ekstra, og hvilke andre fordele der er forbundet med at få APC Forsikringsmæglere til at kigge nærmere på din pensionsordning, kan du læse meget mere om nedenfor. Der har vi nemlig samlet en oversigt over alle fordelene ved at lade lige netop APC Forsikringsmæglere kigge din pensionsordning efter i sømmene.

Annonce

6 konkrete fordele ved at vælge APC Forsikringsmæglere:

Få mere ud af din pension uden at betale ekstra

Spar penge på skjulte gebyrer og omkostninger

Få uvildig rådgivning, der varetager dine interesser

Få overvåget din pension

Få frit valg mellem alle de relevante pensionsselskaber

En sammenligningsmaskine finder den bedste pensionsordning for dig

1. Få mere ud af din pension uden at betale ekstra

Hos APC Forsikringsmæglere har du mulighed for at få mere ud af din pension, uden at du selv skal betale ekstra penge ind på pensionsopsparingen hver måned. Du kan nemlig få mere ud af din pension ved direkte besparelser i dine omkostninger forbundet med pensionsordningen.

APC Forsikringsmæglere har en stor kundekreds på mere end 13.000 kunder, og ikke mindst mere end 20 mia. kr., som deres kunder tilsammen har i pensionsmidler. Med så mange midler i ryggen har de mulighed for at forhandle attraktive rabataftaler til deres kunder.

2. Spar penge på skjulte gebyrer og omkostninger

Det kan være svært at finde rundt i den store pensionsjungle, der eksisterer på markedet i dag. Der er rigtig mange pensionsordninger og pensionsselskaber at vælge imellem, men fælles for dem alle er, at det kan være utroligt svært at gennemskue, hvad det egentlig er, man betaler til, og hvor mange af ens penge der går til skjulte gebyrer og omkostninger.

Ved at blive kunde hos APC Forsikringsmæglere kan du ofte spare penge på skjulte gebyrer og omkostninger, og du kan samtidig få et bedre overblik over, hvor gunstig din nuværende pensionsordning er.

3. Få varetaget dine interesser

Har du nogensinde siddet til et møde med din pensionsrådgiver og været i tvivl om, hvorvidt du reelt set fik den bedste rådgivning? For rådgiveren har jo sine egne interesser at varetage – nemlig at beholde dig som kunde i firmaet. Derfor vil en pensionsrådgiver, der er ansat i en bank eller i et pensionsselskab, som udgangspunkt aldrig anbefale dig at skifte til en anden bank eller pensionsselskab, selvom du ville kunne få en bedre løsning.

Med APC Forsikringsmæglere ved din side vil du kun få varetaget dine interesser, fordi deres uvildige rådgivere ikke får noget ud af, at du vælger en særlig pensionsordning eller et særligt firma.

4. Få overvåget din pension

Det kan være en rigtig god ide løbende at overvåge sin pension, så man sikrer sig, at pensionen vokser som ønsket, og at man dermed hele tiden har den mest optimale ordning. Hos APC Forsikringsmæglere gør de alt arbejdet for dig, så du kan bruge din tid på noget andet.

5. Få frit valg mellem alle de relevante pensionsselskaber

Netop fordi APC Forsikringsmæglere kun tilbyder uvildig rådgivning, så har du naturligvis også mulighed for at vælge en pensionsordning blandt alle de relevante pensionsselskaber på markedet.

6. En sammenligningsmaskine finder den bedste pensionsordning for dig

APC Forsikringsmæglere har adgang til en sammenligningsmaskine, der finder den bedste pensionsordning for dig. Her får du sammenlignet alle opsparingsprodukterne i markedet, og dermed kan du få et overblik over de mulige løsninger. Dermed har du de bedste forudsætninger for at vælge den mest optimale pensionsordning for dig.

Denne artikel indeholder annonceret indhold.

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.