Annoncørbetalt indhold

Få optimeret arbejdspladsen

Hvis du arbejder på en serviceafdeling, en garage eller på en lignende, praktisk arbejdsplads, ved du at hvert minut tæller, hvis det hele skal gøres ordentligt.

Dette indhold er sponsoreret

Her er det ikke muligt lige at sende en e-mail til sin kollega, og derefter blot sætte sig til at vente på svar. En industriel arbejdsplads kræver optimering og effektivitet, og derfor skal udstyret på arbejdspladsen være i orden, og alle skal kunne tage fat, der hvor det behøves.

Er du afdelingsleder eller chef på en industriel arbejdsplads, kan du højst sandsynligt allerede se hvor fejlene og manglerne er. Her giver vi dig nogle tips og tricks til at få forbedret arbejdspladsen, så både medarbejdere og kunder eller klienter bliver glade, samt således at du oplever en mere effektiv hverdag på arbejdspladsen.

Tag hånd om dine medarbejdere, så tager de hånd om opgaverne

Vi ved allesammen, at glade medarbejdere er essentielle for en sund arbejdsplads. Derfor er det selvfølgelig rigtig vigtigt, at medarbejderne alle som én holder af deres arbejde og deres arbejdsplads. Som afdelingsleder er du den nærmeste kontakt mellem ledelsen og medarbejderne, så hold øje med hvordan alle håndterer deres arbejdsbyrde. Hvis der eksempelvis er forældede manualer, som skal tages i brug, kan dette være demotiverende for medarbejderne.

Ligeledes er det vigtigt at holde øje med sikkerheden på arbejdspladsen. Den grundlæggende tankegang om en arbejdsplads er, at eventuelle ulykker skal forhindres, inden de finder sted. Derfor ligger ens fokus altså på potentielle skader, som opstår pludseligt. Det er dog også vigtigt at fokusere på varige men, også kaldet erhvervssygdomme, som man har tilegnet sig i forbindelse med sit arbejde. Dette kunne for eksempel være:

  • Rygskader
  • Ledsmerter
  • Høretab
  • Allergier eller astma

Heldigvis er mange arbejdspladser blevet rigtig gode til at håndhæve reglementer, som minimere risikoen for disse erhvervssygdomme blandt deres medarbejdere. Rygsmerter er nemme at få på en arbejdsplads, men med korrekt udstyr er de nemme at komme af med igen. Løftes der tunge varer på arbejdspladsen, bør I investere i løfteborde, som kan lette byrden og få arbejdet hurtigere overstået.

Dan overblik på kontoret

Skal I have en effektiv arbejdsplads, er det også vigtigt at tænke på planlægningen. Det nytter eksempelvis ikke meget, at alle arbejdsopgaver og kontaktoplysninger på kunder eller klienter er på chefens kontor. Ved at gøre planlægningen til en fælles arbejdsbyrde, kan I skabe bedre holdånd og overblik. På denne måde får hele arbejdspladsen en fornemmelse af ansvar overfor gøremålene for dagen.

En af de nemmeste måder at skabe dette fælles overblik er ved at visualisere gøremål og deadlines. For eksempel med glastavler, som kan gøre det nemt for alle at se hvad der sker og skal ske den kommende tid. Glastavler eller en lignende type opslagstavle fra skiltex.dk gør det muligt for alle at følge.

Dette indhold er sponsoreret

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.