Annonce
Erhverv

Få pølsebod til tilbudspris: Sidste gang var der ingen ansøgere - nu sætter kommunen lejen ned

Under Bøgen på Bøgetorvet i Give har stået uden forpagter siden 2019. Nu forsøger ejeren, Vejle Kommune, igen at finde en, der vil drive stedet. Arkivfoto: Jim Hoff
Kommunen har lavet en ny udbudsrunde, sat forpagtningsafgiften ned og produceret en video i jagten på at finde en forpagter til Under Bøgen på Bøgetorvet.

Give: Vejle Kommune gør i disse uger endnu et forsøg på at finde en forpagter, der kan puste nyt liv i Under Bøgen på Bøgetorvet i Give.

Kommunen har for anden gang i år sendt forpagtningen af det tidligere spisested i udbud. Forpagtningen af Under Bøgen var også sendt i udbud tidligere på foråret, hvor der ikke var nogen, der søgte om at leje stedet.

Dengang lød meldingen fra kommunen, at man ville overveje, hvad der skulle ske i forhold til forpagtningen, og at man ville analysere, hvad den manglende interesse skyldtes. Siden er forpagtningen altså sendt i udbud igen, og der er også blevet produceret en video, der viser de muligheder, stedet giver for potentielle forpagtere.

Annonce

Desuden er der ændret på et af de mest væsentlige punkter i forpagtningsaftalen. Forpagtningsafgiften er blevet sat ned fra 6500 kroner eksklusiv moms om måneden til 5000 eksklusiv moms.

Skal give bud inden 30. maj

Hvis man vel og mærke vinder udbuddet, får man for det beløb råderet over spisestedet. Det er på 34 kvadratmeter og indeholder salgsområde, køkken, depotrum og et personaletoilet. Desuden er der mulighed for at lave udendørs servering på et område omkring bygningen.

Indtil den daværende forpagter forlod Under Bøgen i 2019 fungerede stedet som pølsevogn og grill med skiftende bestyrere i godt og vel 20 år.

Kommunen har tre ønsker til en kommende forpagter: Man skal have gode idéer til at gøre spisestedet og udeområdet attraktiv, man skal kunne bidrage til gode oplevelser i Give og sidst men ikke mindst skal man tilbyde måltider, drikkevarer og is til kunderne.

Fristen for at aflevere et tilbud på forpagtningen er denne gang 30. maj.

Annonce
For abonnenter

Biotech-firma i Odense blev kendt under corona: Fordobler millionoverskud efter testspurt

Erhverv For abonnenter

Annette sælger butikken i Foldegade: 'Jeg savner simpelthen at komme til at bruge mine hænder igen. Nu skal det være'

Danmark

De seneste coronatal: Otte døde og 50 færre indlagte

Annonce
Annonce
Annonce
Vejle

Ikke kun til gravøl: Bryggeri er brændt inde med masser af øl - nu kan du hente dem til en tredjedel af prisen hos Vejle Boldklub

Erhverv For abonnenter

Byggeaffaldet tårner sig stadig op i Højen, selv om virksomheden betaler tusindvis af kroner i bøde hver måned:  'Vi er i fuld gang med at løse problemet'

Sport

Efter 20 års ventetid kommer dansk mesterskab atter til Vejle

Kultur

Se de vilde billeder: Her er verdens største gule striktrøje, der skal hænge foran Havnemøllerne under Tour de France

Analyse: Bankerne betaler ikke negative renter længere. Gør du?

VEJLE

Første varsel om muligt trafikmareridt: Om tre uger spærres vital bro en hel weekend - senere skal den rives ned og genopbygges

Vejle For abonnenter

Her er ugens bolighandler i Vejle Kommune: Sælger fik det dobbelte for huset

For abonnenter

Glohed efterspørgsel på brændeovne: Hver måned sætter virksomheden ny rekord

Vejle

Morten D. D. boykotter DR: - I behøver ikke ringe en anden gang

For abonnenter

Meningsmager Gitte Seeberg: Vi vil ikke være til grin for vores egne penge, kære politikere - hvorfor koster benzin dobbelt så meget herhjemme som i USA?

Kultur

Hvilken er din favorit? Efter 1600 festivalkoncerter: Her er den bedste og den værste set og hørt af anmelderen

Alarm 112 For abonnenter

De brølende 70'ere: 'Hit med pengene': Sparekasserøver var rystende nervøs

Sport

Se billedet: De byggede et stort Eiffeltårn - i ren chokolade

Annonce