Annoncørbetalt indhold

Få styr på dit forbrug

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Dette indhold er sponsoreret af Lead Supply

Det kan være svært altid at holde overblik over din økonomi. Nogle gange ryger der bare flere penge ud af vinduet end nødvendigt, og det kan der være mange årsager til. Gad du godt have et lidt mindre madbudget eller spare lidt mere på regninger fra internet, streamingtjenester og så videre? Der findes heldigvis flere forskellige måder, hvorpå du kan spare lidt ekstra penge i hverdagen, så du pludselig har flere penge at lægge til side om måneden. Læs med her, og få nogle tips til, hvordan du kan få styr på dit forbrug, ved at danne dig et godt overblik over dine udgifter, så du kan finde de steder hvor du kan spare penge.

Annonce

De trælse lån

De fleste har en eller flere lån, som de har taget af forskellige årsager. Der kan være huslån, billån, SU-lån, kviklån og så videre. Det kan hurtigt blive svært at danne sig et overblik over de forskellige lån og de udgifter der følger med dem, hvis du har flere forskellige lån som koster dig dyrt i både renter og afbetaling. En type lån kaldet samlelån, har vundet indpas hos danskerne. Det virker umiddelbart modstridende at optage et lån når man i forvejen har flere dyre lån, men det er ikke desto mindre en måde at få både overblik over sine skyldige beløb, kreditorer og sænke renteudgifterne. Det fleste har set programmet Luksus Fælden, og er det faktisk denne type lån som de oftest benytter til at omlægge dyre forbrugslån, kviklån osv. som er svære og dyre at afbetale, grundet alt for høje renter og gebyrer. Et samlelån betyder i kort forstand, at man optager ét nyt og billigere lån, til at betale din gamle gæld og kreditorer ud. På den måde står du kun tilbage med ét lån, én rente og én ydelse som skal betales hver måned, hvilket kan skabe både overblik og ro i maven, samt besparelser på renter. Dermed kan udsigten til at blive gældfri komme tættere på. Men dette betyder dog ikke, at man ikke bør optimere den måde man forvalter sine penge på hver måned. Det fleste mennesker bruger unødvendige penge, og kan spare et eller andet sted i deres budget. Du får her nogle gode tips til hvor du kan spare nogle penge hver måned.

Den daglige indkøbstur

Hvis du er en af dem, som handler mange gange om ugen, kan det hurtigt blive en ekstra dyr affære. Hver gang du er nede for at handle, er der stor risiko for, at du kommer til at smide flere ting i kurven, end du egentlig har brug for. Ved i stedet at lave en madplan for hele ugen, og så tage ned og handle en enkelt gang til hele ugen, minimerer du antallet af impulskøb. På den måde kan du hurtigt spare mange penge, ikke blot på impulskøb, men også fordi du mindsker madspild, ved at udtænke en madplan til hele ugen, hvor du sikrer at du får brugt de forskellige varer du køber ind. En madplan og en enkelt ugentlig indkøbstur kan altså hurtigt være med til at give dig lidt ekstra til opsparingen og et bedre overblik over dit forbrug.

Streamingtjenester og andre abonnementer

Det pibler frem med diverse streamingtjenester, lige fra Netflix til Viaplay og HBO. Har du abonnement på mange forskellige streamingtjenester, er det måske det værd lige at gå dem igennem og se, om du egentlig har brug for dem alle. Overvej også om du eventuelt kan nøjes med kun at have streamingtjenester, og helt droppe den sædvanlige tv-pakke. Tag også et kig på dine andre abonnementer til eksempelvis internet og telefon. Har du det billigste og bedste abonnement til dit behov? Tag et kig hos forskellige udbydere, så du kan sikre dig, at du ikke giver for mange penge for de abonnementer du har. Du kan hurtigt spare penge ved at skære alt det unødvendige væk.

Forsikringer 

Der er stor forskel på priserne for forsikringer hos de forskellige udbydere, så det er altså igen det værd, lige at tjekke priserne ud de forskellige steder, så du kan være sikker på, at du har forsikring der hvor det er billigst og bedst for dig. Tit kan du få billigere forsikringer gennem din bank eller din fagforening, så husk at tjekke de tilbud ud, som du kan få der. Sørg også for at have alle dine forsikringer samlet det samme sted, da du oftest får en mængderabat, hvis du har tre eller flere forsikringer det samme sted. Det er for dumt at smide mere end nødvendigt efter forsikringer, så sæt en dag af til at få et overblik over priserne hos de forskellige udbydere, så du kan få den bedste deal.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.