Annoncørbetalt indhold

Få tre tips til at indrette hjemmet super hyggeligt

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Når man har en lejlighed, en villa, et rækkehus eller et sommerhus, er der altid en trang til, i vores rigtige hygge Danmark, med mange måneder med koldt vejr, at indrette hjemmet rigtigt hyggeligt. Men hvordan gør man det? Hvad skal man tage højde for i forhold til forskellige typer af hjem? Og hvilke materialer kan man anvende? Og hvilke ting kan man installere og sætte ind, så det emmer af hygge og gør, at man føler sig rigtigt dejligt tilpas og tryg?

Det vil vi se nærmere på i denne artikel, og her vil vi forkæle dig med hele tre gode tips til at indrette hjemmet, så det virkelig bare gør en positiv forskel. Læs med her om hyggelig indretning af hjemmet.

Annonce

Installer en gaspejs i hjemmet

Nogle mennesker synes, at en pejs er noget af de mest hyggelige og også mest romantiske, der findes. Hvor mange film har man ikke set, hvor parret ligger på et bjørneskind på gulvet foran en knitrende pejs og har et fad med champagne, jordbær eller hvidvin ved deres side?

Det emmer af ren romantik og også en vis del James Bond elegance at have en pejs i hjemmet. Måske tænker du så, at det er opnåeligt, netop fordi det ligner noget, som kun rige mennesker – og James bond har råd til. Men nej, der findes udbydere af gaspejse, hvor alle kan være med og de sørger for rådgivning og et godt udbud af gaspejse, så du kan få valgt den rigtige til at sprede hygge i hjemmet.

Indret hjemmet med puder og tæpper   

Når man gerne vil gøre hjemmet hyggeligt, kan der være små ændringer, der gør den store forskel. Her kan nye og smukke puder til sofaen, i sengen og i vindueskarmen gøre reelle underværker. Ligeså kan tæpper i køkkenet, soveværelset, stuen og entreen skabe en stor hygge-stemning, fordi de både giver farve til hjemmet og samtidig er utroligt behagelige og bløde at gå på, især om vinteren og i efteråret, hvor fødderne har brug for ekstra varme.

Gør entreen hyggelig

Mange mennesker overser entreen, når man taler om at skabe en hyggelig stemning i hjemmet og når man taler om indretning. De smider bare deres sko og overtøj og tænker ikke mere derpå. Men entreen er det rum, som man først træder ind i efter en lang dag og skulle gerne møde dig på en god og rar måde. Vi anbefaler derfor, at du indretter entreen med en hyggelig bænk, som du kan sidde på, når du tager sko af og på og måske maler væggene i smukke, rare farver. Rigtig god fornøjelse med indretningen.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.