Annonce
Vejle

Fængende funk, rap og guitarsolo: Kolding-band snød Vejles håb til Trekantens MGP

Det var funk-bandet Heavy Bones on Flying Animals, der løb med førstepladsen og Den Gyldne Mikrofon ved lørdagens sangskriverkonkurrence. Foto: Rødkilde Gymnasium

De lokale deltagere fra Rosborg og Rødkilde måtte tage til takke med sekundære priser, da Kolding-bandet Heavvy Bones on Flying Animals vandt Trekantens MGP.

Vejle: Lørdag var der musikfest for alle pengene på Rødkilde Gymnasium, der var vært for sangskriverkonkurrencen Trekantens MGP med deltagere fra seks gymnasier i området.

Konkurrencen, der er blevet holdt siden 2012, har tidligere kåret vindere, som er lykkedes med at tage skridtet videre fra gymnasie-scenen og ud til egentlige spillejob på landets musikscener.

- Der var superfed stemning og rigtig god opbakning fra de unge, så det var helt klart en succes. Jeg tror, vi havde over 300 gæster forbi, siger Christian Ottesen, der er musiklærer på Rødkilde Gymnasium.

I år blev konkurrencen vundet af bandet Heavy Bones on Flying Animals fra Munkensdam Gymnasium, der med nummeret "Solens Stråle" tog Den Gyldne Mikrofon med hjem til Kolding sammen med hovedpræmien på 5000 kroner til en studieindspilning.

- Det var et meget fængende funk-nummer, vinderne havde lavet. Der var både rap, sax og guitarsolo og et supergodt sceneshow. De fik ros af dommerne for at være velarrangerede på scenen og have skrevet og komponeret et godt stykke musik, siger Christian Ottesen.

Foruden den samlede vinder kårede dommerpanelet også bedste modulation, sceneshow, tekst, nyskabende idé og endelig juryens specialpris.

Mens sidstnævnte blev vundet af Caroline Varst og Cecilie Enevoldsen fra Rødkilde Gymnasium med sangen "Survivors", vandt Rosborg-bandet Gullasch prisen for bedste tekst med nummeret "En sidste dans".

Det var et meget fængende funk-nummer, vinderne havde lavet. Der var både rap, sax og guitarsolo og et supergodt sceneshow. De fik ros af dommerne for at være velarrangerede på scenen og have skrevet og komponeret et godt stykke musik.

Christian Ottesen, musiklærer, Rødkilde Gymnasium
Dommerpanelet bestod af en yderst kvalificeret dommertrio, som var hentet ind udefra. Jesper Gottlieb fra Musikvidenskab på Aarhus Universitet, Lasse Dan Hansen, der underviser i komposition og elektronisk musik på musikskolen MGK, og sangerinden Anne Kraglund - også kendt som Annekei. Foto: Rødkilde Gymnasium
Cecilie Enevoldsen (til venstre) og Caroline Varst fra Rødkilde Gymnasium vandt juryens specialpris ved Trekantens MGP. Foto: Rødkilde Gymnasium
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Billund

Unik flyvetur i lukket luftrum: Se lufthavn fra oven

Annonce