Annonce
Debat

Færdiggørelsen af motorvejsudvidelse bør speedes op

Birte M. Andersen. Pressefoto

Læserbrev: Vejdirektoratet har nu indkaldt til offentlige møder angående vvm- undersøgelse af en videreførelse af motorvejsudvidelse ved Horsens.

Det er rigtig godt og også på tide. Men behøver der gå to år med denne proces?

I løbet af efteråret bliver udvidelsen af motorvejen til seks spor mellem Aarhus og Skanderborg gjort færdig. Den udvidelse er længe ventet.

Men Vejdirektoratet skal også roses. Og ikke mindst skal de mennesker, der har arbejdet med udvidelsen have en stor ros. Da arbejdet endelig kom i gang, er det faktisk gået smertefrit, og for mig at se særdeles effektivt. Tak for det.

Nu synes jeg, vi skal fortsætte i den gode takt. Lad os hurtigst muligt komme i gang med udvidelsen til seks spor sydpå. At stoppe op lige efter Skanderborg og før Ejer Bavnehøj er jo ikke særligt klogt.Her vil trafikken danne en prop. Og ved Ejer Bavnehøj sker i forvejen mange trafikuheld.

Er der ikke noget med, at vi har en trafikminister, der er valgt i Østjylland. Han må da vide noget om denne problemstilling, men hvad gør han ved det?

Trafikministeren må tage ansvaret på sig og fremme den videre proces maksimalt, så vi undgår unødige forsinkelser af motorvejsudvidelsen.

Det er der brug for af hensyn til trafiksikkerheden, fremkommeligheden for bilisterne og den store varetransport, der finder sted døgnet rundt på Østjyske Motorvej.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce