Annonce
Sport

Liveblog og videoanalyse: Fredericia HK smider firemålsføring ved pausen væk og taber topkamp mod Skanderborg Aarhus Håndbold

Fredericia HK mødte for første gang fusionsklubben Skanderborg Aarhus Håndbold tirsdag aften. Her satte FHK'erne sig på begivenhederne fra start og var det bedre hold i første halvleg, men endte med at smide sejren væk og tabe 35-33.

Aarhus: Der var lagt op til et brag af en direkte duel om ligaens tredjeplads, da Fredericia HK tirsdag aften havde taget turen nordpå for at møde en anden af herreligaens positive historier denne sæson, Skanderborg Aarhus Håndbold.

En duel, som hjemmeholdet trak sig sejrrigt ud af med slutresultatet 35-32.

Den tidligere Aarhus-spiller, Anders Kragh Martinusen, spillede en stor første halvleg mod Skanderborg Aarhus Håndbold og lignede en mand på en mission på sin gamle hjemmebane. Det blev dog ved de fem mål, han lavede i løbet af de første 30 minutter. Foto: Ole Nielsen.

I første halvleg trak det ellers op til endnu en veldisponeret, kontrolleret FHK-præstation, da gæsterne havde succes med at sætte sig på spillet fra fra start.

Annonce

Særligt angrebsspillet fremstod solidt, og mens Emil Tellerup lejlighedsvis tog fra i målet, lignede de to tidligere Skanderborg- og Aarhus-spillere, Cornelius Kragh og Anders Kragh Martinusen, at de havde noget at bevise.

De gik fra banen til pausen med henholdsvis seks og fem scoringer og havde været to bærende kræfter bag pauseføringen på 17-13.

Fem minutter vendte kampen på hovedet

Fra anden halvlegs start var det et tydeligt motiveret Skanderborg Aarhus-hold, som gik på banen. Presset, der blev lagt, i forsvaret, var forandret, mens hjemmeholdet skiftede fra en skæv 5-1'er til et fortsat offensivt indstillet 6-0-forsvar, som lykkedes med at kyse FHK-bagkæden.

Samtidig havde FHK-forsvaret større besvær med at løse opgaven overfor det hyppige syv mod seks-spil fra Skanderborg Aarhus.

Det var tydligt efter bare otte minutters spil i anden halvleg, hvor hjemmeholdet havde vendt 17-13 til 20-20 på måltavlen.

Ondt blev værre for Fredericia HK, som halvlegen igennem havde dommerkendelserne imod sig og ved slutfløjt havde noteret sig for syv udvisninger.

Trods et - delvist succesfuldt - forsøg på at justere taktisk og sende Kasper Young frem i et 5-1-forsvar, udeblev comebacket for FHK, som måtte se sig slået med 35-32 i Aarhus.

Det betyder, at Skanderborg Aarhus Håndbold stryger forbi Fredericia i tabellen og overtager ligaens tredjeplads.

Genlæs livebloggen fra kampen herunder:

Annonce
Vejle Boldklub For abonnenter

Kampen minut for minut: Sådan tog VB et kæmpe point mod superligaens tophold

Danmark

Søndagens coronatal: Yderligere 11 er døde - 4326 har fået en positiv test

Annonce
Annonce
Annonce
Erhverv

Har du også undret dig over mennesker med gule overtræksdragter og 'uhyggelige' åndedrætsværn på Damhaven? Mystisk lugt har ført til overraskende opdagelse

Vejle For abonnenter

Nyt system til 100 mio. kr. skal forhindre trafikkaos på Storebæltsbroen: Derfor vil det ikke virke på Vejlefjordbroen

Vejle Boldklub

Han blev den helt store helt for VB med en flot scoring i overtiden: Vi kan alle være stolte

Vejle Boldklub For abonnenter

Karakterbogen: VB leverede en god præstation - tre mand ragede dog højere op end resten

Løvkvist: Messerschmidt kæmper for at vriste magten ud af døende hænder

Børkop For abonnenter

Undersøgelse viser overraskende resultat: Jordskred i stort sommerhusområde griber om sig - kan gøre skade på bebyggelser

Vejle Boldklub

VB slog til dybt inde i tillægstiden: Tog point fra topholdet

Vejle

Lukket café skabte problemer bag lågen: Men så trådte Tortilla Flats til

Skoleleder om mulig Omikron-variant: Der er så mange ansatte, der skal testes, at vi ikke kan tage imod elever

Give

Efter salg til Stofa: Fællesantenne overfører millionbeløb til det lokale foreningsliv

Erhverv For abonnenter

Skal du have en varmepumpe? Vejlefirma leverer trods varemangel

Erhverv

Kan du lide julehygge med veterantog? Så er det her sidste chance

Annonce