Annonce
112

Først gik huset op i røg, så brændte skuret: Ny brand i kolonihaverne

Det brændende skur på Timiansvej stod ved siden af det kolonihavehus, som i december brændte ned til grunden. - Billedet viser et udbrændt kolonihavehus et andet sted i Danmark. Arkivfoto: Claus Thorsted
Tirsdag eftermiddag brændte et skur på Timianvej lige ved siden af det kolonihavehus, der udbrændte i december.

Vejle: Klokken 13.42 tirsdag kom der melding om brand i et skur på Timianvej, der ligger i et område med kolonihavehuse i Vejle Ådal.

Da indsatsleder Kristian Müller fra TrekantBrand i Vejle nåede frem til stedet kort efter, kunne han konstatere, at det brændende skur stod ved siden af det kolonihavehus, som i december brændte ned til grunden.

- Vi kender ikke årsagen til denne brand, men politiet er ude og kigge på sagen, fortæller indsatslederen.

Han oplyser videre, at skuret var omkring to kvadratmeter stort, og at det kun har taget synligt skade indvendigt.

Annonce

Ikke et stort arbejde

Da kolonihavehuset på Timianvej brændte i december, oplyste politiet, at branden kunne være påsat, og at en person var anholdt i sagen.

Men efterforskningsleder Carsten Thostrup fortæller nu, at der ikke er sket nogen sigtelser i sagen fra dengang, og at han ikke umiddelbart har nogen forventning om, at der vil komme nogen sigtelser, eller at de to brande direkte har noget med hinanden at gøre.

Det var en nabo, der anmeldte branden i skuret. Han blev efterfølgende kørt på sygehuset til observation for røgforgiftning, fordi han begyndte at hoste, da beredskabet kom til stedet.

Det oplyser vagtchef ved Sydøstjyllands Politi Jørn Lindhardt.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
112

24-årig mand dræbt af skud: Otte personer anholdt

Annonce