Annonce
Kultur

Første aflysning rammer Jelling Musikfestival: Populær artist tvunget til afbud efter syv ugers uventet indlæggelse på hospitalet

De seneste to år kunne han ikke spille på Jelling Musikfestival, fordi den blev aflyst på grund af corona. Og heller ikke i år er det muligt for Lars Lilholt at optræde i Jelling, da han har været nødsaget til at aflyse alle koncerter i april og maj. Arkivfoto: Lars Rasborg
Det skulle have været hans 27. optræden på Jelling Musikfestival. Men Lars Lilholt må melde fra.

Jelling: 26 gange siden 1989 har Lars Lilholt optrådt på Jelling Musikfestival. Og i år er han endnu en gang på plakaten.

Men der bliver ingen koncert i denne omgang med Lars Lilholt Band, der var programsat til torsdag 26. maj klokken 21.25 på teltscenen.

Han har nemlig meldt afbud, oplyser hans band i en pressemeddelelse, der er lagt ud på Facebook.

Annonce

- Musikeren Lars Lilholt blev i februar opereret for tarmkræft på Aarhus Universitetshospital i Skejby. Operationen gik godt, og Lars Lilholt er nu heldigvis erklæret kræftfri. Desværre opstod der senere i forløbet helt uventet nogle komplikationer, så han efterfølgende måtte opereres for tarmslyng og bughindebetændelse, står der i pressemeddelelsen.

Det betød, at Lars Lilholt var indlagt på hospitalet i Skejby i syv uger.

Ked af at miste Jelling-koncert

Den populære musiker er nu i gang med genoptræningen, og ifølge pressemeddelelsen har lægerne givet grønt lys til, at han kan genoptage sin sommerturne fra 1. juni 2022.

Derfor er alle planlagte koncerter i april og maj blev aflyst - og det gælder desværre også koncerten på Jelling Musikfestival. Hans første koncert bliver 3. juni i Tivoli Friheden Aarhus, hvorefter der følger 25 sommerkoncerter.

Desværre opstod der senere i forløbet helt uventet nogle komplikationer.

Fra pressemeddelelsen

- Lars Lilholt fortæller selv, at han glæder sig fantastisk til at komme i gang igen. Han er naturligvis meget ked af at miste bl.a. Jelling Musikfestival, fremgår det af pressemeddelelsen.

Annonce

Arbejder på en løsning

Hos Jelling Musikfestival fortæller festivalleder Lars Charlie Mortensen, at han er ked af at høre om Lilholts sygdomsforløb, men glæder sig over, at sangeren er i bedring.

- Vi håber, han passer på sig selv, så han og bandet stille og roligt kan komme i gear igen til et senere gensyn med Jelling, udtaler Lars Charlie Mortensen ifølge et opslag på festivalens Facebook-side.

- Lars Lilholt Band er en institution på Jelling Musikfestival, som ikke lige sådan kan erstattes De kommende uger vil vi arbejde på at finde en løsning, står der endvidere i opslaget.

Jelling Musikfestival løber af stablen 25-28. maj 2022.

Annonce
Egtved For abonnenter

Engang var det et helligt hus, men snart fyldes det med andre interesser: Bobby skal dog lige på jagt efter skejser først

Danmark

De seneste coronatal: Otte døde og 50 færre indlagte

Annonce
Annonce
Annonce
Erhverv For abonnenter

Annette sælger butikken i Foldegade: 'Jeg savner simpelthen at komme til at bruge mine hænder igen. Nu skal det være'

Erhverv For abonnenter

Byggeaffaldet tårner sig stadig op i Højen, selv om virksomheden betaler tusindvis af kroner i bøde hver måned:  'Vi er i fuld gang med at løse problemet'

Kultur

Slut med grå og anonyme bygninger: Bruger halv million kroner på at farve havnevirksomheder op til Tour de France

Alarm 112

Det startede med en sms bag rattet: Nu bliver 48-årig fremstillet i grundlovsforhør for dødstrusler mod betjente

Analyse: Bankerne betaler ikke negative renter længere. Gør du?

Vejle

Ikke kun til gravøl: Bryggeri er brændt inde med masser af øl - nu kan du hente dem til en tredjedel af prisen hos Vejle Boldklub

Vejle For abonnenter

Her er ugens bolighandler i Vejle Kommune: Sælger fik det dobbelte for huset

Ekstremerne vinder i jagten på talent: Hvis du vil være noget for alle, er du ikke noget for nogen, mener Odense-direktør

Vejle

Morten D. D. boykotter DR: - I behøver ikke ringe en anden gang

For abonnenter

Meningsmager Gitte Seeberg: Vi vil ikke være til grin for vores egne penge, kære politikere - hvorfor koster benzin dobbelt så meget herhjemme som i USA?

Sport

Efter 20 års ventetid kommer dansk mesterskab atter til Vejle

Alarm 112 For abonnenter

De brølende 70'ere: 'Hit med pengene': Sparekasserøver var rystende nervøs

Kultur

Se de vilde billeder: Her er verdens største gule striktrøje, der skal hænge foran Havnemøllerne under Tour de France

Annonce