Annonce
Vejle

Første destinationschef til Destination Trekantområdet er fundet

Martin Perregaard-Bitsch er den første destinationschef i Destination Trekantsområdet, hvor målet er at skabe yderligere vækst indenfor turismeområdet. PR-foto
I et felt på 47 ansøgere har bestyrelsen i Destination Trekantområdet fundet sin første destinationschef. Det bliver den 44-årige Martin Perregaard-Bitsch.
Annonce

Trekantområdet: Billund, Kolding og Vejle kommuner indgik ultimo 2020 i samarbejdet Destination Trekantområdet, hvor den fælles forening skal koordinere fælles aktiviteter på turismeområdet.

Nu er manden, der fra 1. marts skal hjælpe foreningen med at nå målene om flere turister og flere udviklingstiltag på turismeområdet, fundet i form af 44-årige Martin Perregaard-Bitsch.

Han kommer fra en stilling som head of international markets and sales i Legoland Billund Resort, hvor han i de sidste seks år blandt andet været ansvarlig for det ambitiøse tværgående samarbejde i Legoland Billund Resort og de største attraktioner i de syv medlemskommuner - herunder de tre kommuner i Destination Trekantområdet.


Der er et kæmpe uforløst potentiale i Destination Trekantområdet, som skal indfries.

Martin Perregaard-Bitsch


- Jeg ser det som en styrke, at den nye destinationschef kender destinationen og de mange virksomheder indgående. Martin har et unikt internationalt netværk og en stor viden om markederne omkring os. Vi ved, at Martin er vant til at drive strategiprocesser og skabe en fælles retning og målsætning. Derfor får vi nu en destinationschef, der kan hjælpe turismen i vores område videre - og det allerede fra dag et, siger bestyrelsesformand Jan Hessellund, der til daglig er direktør i Billund Lufthavn.

Annonce

Stort turistpotentiale skal indfries

Fokus på at skabe de bedste børnefamiliedestinationer fortsætter i arbejdet hos Destination Trekantområdet.

Den nye chef vil også få til opgave at løfte udviklingen og markedsføringen af oplevelser inden for natur, kultur, historie og gastronomi. Derudover står tiltrækning af internationale konferencer, kongresser og sportsevents også højt på agendaen.

- Der er et kæmpe uforløst potentiale i Destination Trekantområdet, som skal indfries. Derfor ser jeg det som min første opgave at skabe en strategi i samarbejde med de mange dygtige virksomheder med udgangspunkt i områdets styrkepositioner, så vi sammen kan indfri det store potentiale, siger Martin Perregaard-Bitsch.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Vejle

Jeg var den, som først registrerede tilstedeværelsen af Danmarks største slørvinge: Mød Christian i vores serie "Mennesker"

Vejle Boldklub For abonnenter

VB spillede uafgjort med Horsens: Resultatet godkendt, men indsatsen haltede

Annonce