Annonce
Jelling

Første navn afsløret til Jelling Musikfestival 2020: Publikums største favorit vender tilbage efter otte år

Det danske band har længe været det mest populære i Jelling Musikfestivals ønskebrønd, som publikum kan sende ønsker ind til. Arkivfoto: Mads Hansen
Ifølge festivalleder Lars ”Charlie” Mortensen har bandet længe været højt på ønskelisten blandt publikum til Jelling Musikfestival.
Annonce

Jelling: Med ørehængende hits som "Love Someone", "7 Years" og "Mama Said" har Lukas Graham været blandt de største navne på den danske musikscene gennem flere år.

Og til den kommende udgave af Jelling Musikfestival i 2020 får publikum fornøjelsen af det populære band på festivalens sidste dag, søndag 31. maj.

Lukas Graham har ifølge festivalleder Lars "Charlie" Mortensen været den mest ønskede artist i festivalens ønskebrønd gennem længere tid. Derfor har han i flere år arbejdet for at få bandet tilbage på festivalen for første gang siden 2013.

- Siden Lukas Graham slog igennem på den danske scene, har der været rift om dem, ikke mindst i udlandet, hvilket har betydet få danske koncerter, så vi er meget glade. Og vi synes, det er ved at være på tide med et gensyn. Der er nemlig ingen tvivl om, at det er det største ønske hos festivalens publikum, siger Lars ”Charlie” Mortensen i en pressemeddelelse.

Lukas Graham er både blevet ældre og langt mere populær, siden gruppen gæstede Jelling Musikfestival i 2012 og 2013. Dette billede er fra koncerten i 2012, da teltet var helt fyldt op. Arkivfoto: Michael Svenningsen
Annonce

Billetsalg åbner snart

Lukas Graham spillede også på Jelling Musikfestival i 2012, og siden dengang har bandet – med sanger Lukas Forchhammer i front – nærmest ikke set sig tilbage.

Særligt hittet "7 Years" slog igennem over hele verden. Efterfølgende gik bandets internationale debutalbum ind i top 10 i 11 lande, heriblandt USA, England, Australien, Sverige og naturligvis også Danmark. Senest vandt bandet tre priser til det netop afviklede Danish Music Awards, hvor det blev til "Årets danske popnavn", "Årets danske radiohit" samt "Årets danske streaminghit" for sangen "Love Someone".

Udover Lukas Forchhammer består gruppen af trommeslager Mark Falgren og bassist Magnus Larsson. Bandet er lige nu aktuel med sangen "Lie".

Billetsalget til Jelling Musikfestival åbner 1. december 2019.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce