Annonce
Give

Første skulpturvandring efter sommerferien

Det var Væksttræet, der i  sin tid blev katalysatoren for Skulpturby.dk. Og den er naturligvis en fast del at den guidede rundtur. Foto: Jim Hoff
Annonce

Give: Torsdag aften den 13. august kan man igen komme med på den guidede skulpturvandring i Give Midtby, hvor det er Hanne Lund fra Skulpturbyen, der på kompetent vis fører gæsterne rundt til en lang række af byens smukke, sjove, interessante og debatskabende skulpturer.

Til hver skulptur hører der en historie om både værket og kunstneren, ligesom man også får et interessant indblik i, hvordan Skulpturby.dk startede i sin tid.

Rundturen i Danmarks største udendørs galleri starter klokken 18.30 med start ved Huset på Rådhusbakken 9.

Ud over at få en god oplevelse i det fine sommervejr i selskab med Hanne Lund, kan man også glæde sig over, at skulpturvandringen er helt gratis at deltage i ud fra devisen om, at de bedste glæder i livet er gratis.

Der er ingen tilmelding, man møder bare op ved Huset, og så venter der en rigtig god oplevelse, hvor der vil blive plads til både aha-oplevelser og brede smil på kunstens brede stier i Midtjyllands hyggeligste by.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Vejle

Musikgudstjeneste i Vor Frelsers Kirke

Erhverv For abonnenter

Egtved Brugs, Café Kværn, Ravning Dambrug, Gadbjerg Kloakservice - og mange andre: Her er ugens regnskaber i Vejle Kommune

Vejle

Fra himmel til helvede i Nørreskoven: Pølse-grillen stod kold og forladt

Annonce