Annonce
Erhverv

F16 er landet i Vejle

Efter i en periode at have haft firma på privatadressen på Søndermarken, glæder hun sig igen til fællesskabet med kollegerne fra Spinderihallerne. Firmaerne åbner på Fredericiavej 16. Foto: Flemming Larsen

11 firmaer, der tidligere havde et fællesskab under Spinderihallernes tag, er flyttet sammen på Fredericiavej 16 i Vejle. Niemann Design er et af dem.

Annonce

Vejle: "Orden er for små hjerner, store behersker kaos."

Det skudsmål passer på de 11 firmaer bag navnet F16, der bor på Fredericiavej 16, heraf navnet, men som også skilter med hver deres firmanavn.

Her en uge før firmaerne inviterer til en samlet reception, er mange af dem nemlig først ved at flytte ind.

- Men vi bliver klar til receptionen på fredag 28. september fra klokken 15 til klokken 17, lyder det fra folkene bag F16 Workspaces.

Her er firmaerne bag F16

Frøstrup

Kannt

Norgo

Peer Louis Aarestrup

Raybender

Influentsy

Flemming Hansen fotografi

Kunstner Kurt Hansen

Mauhaus

Mette Ullersted Playmaker

Niemann Design

Annonce

Fællesskabet

Et af firmaerne er Niemann Design.

- Jeg var en del af fællesskabet, da firmaerne boede i Spinderihallerne. Et fællesskab, jeg har savnet i den periode, hvor jeg har haft firma på privatadressen på Søndermarken, siger Lykke Niemann, indehaver af Niemann Design.

Hun glæder sig til igen at bo under samme tag med så mange kreative mennesker.

- Det er givende for et enmanddfirma som mig. Sådan tror jeg også mange af de andre har det, og så kan vi jo også gøre brug af hinandens mange forskellige kompetencer, siger hun.

- Det, at vi mødes om frokostbordet, at vi har indrettet et rum, hvor vores børn kan være sammen, når de trænger til en fridag - og som vi også kan bruge som fredagsbar - er med til at binde os sammen. Akkurat som dengang, vi boede i Spinderihallerne, forklarer Lykke Niemann, mens hun viser rundt i huset og præsenterer sine kommende kolleger, der blandt andre tæller en fotograf, en kunster, en forfatter og en playmaker.

Annonce

Kommer og går

Der er tale om kreative mennesker, som kommer og går.

Lykke Niemann regner heller ikke selv med, at hun kommer til at sidde på kontoret syv og en halv time om dagen. Niemann Design tilbyder både indretning, events og undervisning.

Blandt andet har hun stået på en messe i Hannover i en uge og malet og fik kontakter i hele Europa.

- Det var på en industrimesse for et firma, der solgte maling. Jeg havde en arbejdende stand, hvor jeg fra morgen til aften malede malerier med deres maling. Det gav både firmaet og mig god PR, husker Lykke Niemann, der lige nu er i gang med at større indretningsopgave for Psykiatrisk Hospital i Odense.

Lige nu bruger hun dog det meste af tiden sammen med kollegerne og F16. På at gøre "jagerflyet" klar til fredag.

- Vi regner med, at der kommer mange gæster til vores reception. Vi vil nemlig gerne vise, hvad vi står for, så der kommer luft under vingerne, siger Lykke Niemann.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce